Mies etsii miestä suomalainen homoseksuaaliseen sex

mies etsii miestä suomalainen homoseksuaaliseen sex

Homoseksuaaliseen kuinka saada kalua seksikauppoja

: Mies etsii miestä suomalainen homoseksuaaliseen sex

Mies etsii miestä suomalainen homoseksuaaliseen sex 283
EROOTISET TARINAT ANAL MASSAGE HOMOSEKSUAALISEEN Koira vie kymmenen tuhatta tuntia aikaasi, halusit tai et. Kommentit Kommentit Olen kolmikymppinen mies ja Olen kolmikymppinen mies ja sinkku. Hulluinta on mielipiteesi miesten homoseksuaalisuuden yleisyydestä. Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Samaan aikaan "samaa sukupuolta olevien välinen haureus" oli rangaistava rikos.
EROTIC THAI MASSAGE HOMO PANOSEURAA NETISTÄ 207
Webcam porno homoseksuaaliseen roodos 868
huhtikuu Korkein hallinto-oikeus ei pitänyt miehen kertomusta homoseksuaalisuudesta uskottavana ja katsoi, ettei hän ole kansainvälisen suojelun. huhtikuu Yle Uutisten juttusarjassa perehdytään suomalaisten arkeen Suomi - juhlavuoden kunniaksi. Nuoret miehet komennettiin rintamalle ja naiset jäivät kotiin. Tilanne oli uusi ja ajoi ihmiset etsimään seuraa ja lohtua toisistaan. Juuri, kun asenteet homoseksuaalisuutta kohtaan alkoivat vapautua. joulukuu Lector gratis kontaktannonser suomalainen descubre a travs do texto outras realidades e Alfakiisu, Turku, iskuri treffit, personals, miehet, naiset. sisällyttäen siihen suuntautuminen, avoimesti homoseksuaalisen suuntaan.

SEXI KAUPPA MERITON GRAND CONFERENCE & SPA GAY HOTEL KOKEMUKSIA

SEX TREFFIT EROTIIKKA HOMOSEKSUAALISEEN SIVUT

Mielestäni olen itsekin joskus 5 - 10 vuotta sitten kuulunut tähän ATM ryhmään. Omalla kohdallani ongelma oli suuri mysteeri joka nainen oli yhdistettynä nyhveryyteeni. Ikonisoin naiset liiaksi pyhimuksen mentaliteetilla varustuiksi neitsyiksi. Kun lopulta mysteeri sitten purkautui ja tajusin kuinka samanlaisia naiset olivat seksuaalisine haluineen ja läheisyyden tarpeineen, ei ongelmia naisten kanssa ole ollut.

Tämän mysteerin purkuun ei riittänyt nippu yhden yön suhteita, vaan yksi riittävän kokonaisvaltainen ilta johon liittyi tutustumista etkoilla, mukavaa yhdessä juhlimista baarissa ja suoraviivainen sänkyyn kellistäminen tytön suostuessa tulemaan luokseni yötä. Vastaava tilanne ei varmaan ole kaikilla ATM miehillä, mutta hollantilaisnaisten menestys bisneksessään osoittaa, että tämä on varmaan yksi innovatiivinen tapa pienentää ATM ryhmää suhteessa muihin ryhmiin. Koska yhteiskunta oletti minun käyttävät 0,5 - 1 vuoden elämästäni sotilaalliseen kouluttautumiseen ja tarvittaessa kuolemaan isänmaan puolesta, olisin myös n.

Ehkä olisikin aika lopettaa seksityöläisten sekä seksiä ostavien kiristys tasa-arvon nimissä, ideoida sillekin osa-alueelle uusia toimintatapoja ja tuoda ilmiö yhteiskunnallisen suunnittelun piiriin. Ja nyt seksityöläisillä en tarkoita ihmiskaupan uhreja.. Koska näkemykseni todennäköisesti tarkoittaa jurputusta prostituutiosta, niin sanon jo etukäteen, että ajatelkaa intiaaniyhteisön "tulilintua" - yhteisössään erittäin arvostettua henkilöä.

Tämä tarkoittaa, ettei maksullinen seksi ja prostituutio tarkoita automaattisesti kaikkia sen lieveilmiöitä, elemme asenteillamme aja alaa sellaiseen asemaan, ettei sieltä löydy kuin epätoivoisia hyväksikäytettyjä sekä gangstereita, jotka aikovat saada maksimaalisen hyödyn tilanteesta. Ainakin siinä vaiheessa, kun Ainakin siinä vaiheessa, kun mittariin tulee 40 v, naista on vaikka kuinka tarjolla. Ei tarvi olla kuin vähän tanssitaitoinen, osata hieman jutella ja katsoa silmiin, niin seuraa riittää.

Tietenkin alkoholia pitää ottaa niin vähän, että myös selvinpäin olevan naisen kanssa kehtaa jutella. Hyviä seurustelutarjouksia olisi koko ajan, mutta kun on kotona tuo oma puoliso, joka ei vaihtamalla taida parata. Itse kun totesin tilanteen Itse kun totesin tilanteen että kun kotimaasta ei kumppania löydy, pakkasin kimpsuni ja kampsuni ja muutin maisemiin jossa miehelläkin on vara valita.

Nykyisen muutama vuosi tuosta asun edelleen ulkomailla ja olen onnellisesti naimisissa ja kotisuomeen en pahemmin kaipaile. Tsemppiä samassa tilanteessa oleville, jokaisella on oikeus onneen ja jos ei ah niin tasa-arvoisesta kotimaasta sitä löydy niin aina voi muuttaa pois. Parikymppisenä kuuluin tuohon Parikymppisenä kuuluin tuohon alimpaan kastiin, ATM-miehiin ja seurustelukumppanin saaminen oli yhtä tuskaa.

Myöhemmin tuli kouluttauduttua ja edettyä uralla siisteihin sisähommiin - tulipa siinä välissä avioliitto ja lapsikin. Kun sitten villityksessä siirryin taas vapaille markkinoille niin rohkaistuin nettitreffeille. Tein sen kuitenkin harkiten panostamalla profiiliin ja kuvaan. Enkä lähtenyt epärealistisesti hakemaan yli kymmenen vuotta itsenäi nuorempia, vaan pikemminkin omaan ikäryhmääni kuuluvia - mutta vaatimukseni täyttäviä naisia. Ja sitten vain odotin - tai ei tarvinut paljon odotella kun kalaa alkoi siimaan uida.

Kerrassaan käsittämätöntä, että miten helposti olen ajautunut uusiin suhteisiin tekemättä itse oikeastaan mitään muuta kuin vastaamalla asiallisesti pyyntöihin ja käyttäytymällä treffeillä asiallisesti, pukeutumalla siististi ja tuoksumalla hyvältä.

Se että suhteet eivät ole kovin kauaa kestäneet on luettavissa omaan narsistisuuteeni - tavoittelen aina vain parempaa. Tätä voin omalta osaltani Tätä voin omalta osaltani täysillä kompata, ja toivottavasti omalta osaltani antaa esimerkkiä muillekin ATM-miehille. Parikymppisenä olin kiltti, kunnollinen ja mukava nuorimies, mutta auttamattomasti vähän nörtti, huonosti pukeutuva ja naamaltaankin valitettavaa keskitasoa tai jopa alle. Eli juuri sellainen "ATM-mies", joka ei ollut koskaan elämässään seurustellut.

Kouluttauduin, joskin muista syistä kuin naisen saamiseksi. Aloin harrastamaan kuntoliikuntaa ja mietin kriittisesti nörtti-lookiani. Suuria muutoksia en tehnyt pukeutumiseen ja ulkoasuun, mutta vähän rennommat vaatteet ja hieman vähemmän nörttikampaus - jo se riitti ensimmäisten tyttöystävien saamiseksi. Kokemuksen kautta tuli sitten lisää itsevarmuutta ja siitä lähti pikkuhiljaa itse itseään ruokkiva kierre. Parasta mitä minulle on kuitenkin - nyt kolmekymppisenä - tapahtunut on nettitreffit.

Koska haluan löytää samanhenkistä ja samoja asioita harrastavaa seuraa, joutuisin ravintoloissa joissa en edes viihdy juttelemaan satojen tai tuhansien ihmisten kanssa löytääkseni etsimäni. Netistä voin hakuehdoilla ja -sanoilla helposti hakea ne joista edes teoriassa voisin olla kiinnostunut. En edes yritä saada niitä ravintolan tai netin kuumimpia naisia, koska tiedän ettei meillä olisi mitään yhteistä ja seksi on ihan loistavaa "tavallisenkin" naisen kanssa. Nettiyhteydenotoista noin joka toinen johtaa tapaamiseen ja tapaamisista noin joka toinen on johtanut seurusteluun.

Nyt on noin kuudes tai seitsemäs netin kautta alkanut seurustelusuhde meneillään ja lyhin näistä suhteista on kestänyt pari kuukautta sekä pisin noin vuoden. Itsekin tavoittelen aina vain parempaa ja olen siinä onnistunutkin: Niin raadollista kuin se onkin niin ET välttämättä kelpaa sellaisenaan kuin olet.

Omaan menestymiseen parisuhdemarkkinoilla voi vaikuttaa. Jos pää ei riitä kouluttautumiseen niin ehkä sitten kannattaa kokeille liikuntaa. Jos liikunta ei kiinnosta niin ehkä pukeutumiseen ja ulkonäköön muuten kannattaa panostaa. Jos sekään - tai mikään muu oman markkina-arvon paranstamiseen liittyvä - ei kiinnosta niin sitten voi varmaankin vaan tyytyä omaan tilaansa ja hyväksyä sen tosiasian että on loppuelämän yksin.

Mutta siihenkin voi sopeutua ja rakentaa elämäänsä yksin. Ja missä kohtaa nappulasi hänen pelilaudallaan lie? Laasanen ei huomioi ollenkaan Laasanen ei huomioi ollenkaan yhteiskunnan muuttumista ja sitä, että naisten ja miesten on vaikeampi luontevasti tutustua toisiinsa kuin aiemmin. Ihmisten kanssakäyminen tapahtuu yhä suljetuimmissa piireissä ja ehkä luontevia kontakteja vastakkaiseen sukupuoleen on vähemmän. Jos kumppania ei kohtaa oman arkensa piirissä, missä sitten? Baarikulttuuri esimerkiksi ei ole onnistunut korvaamaan lavatanssikulttuuria.

Väitän että useimmat ovat täysin hukassa, millä tavalla tekisi ravintolassa tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, kun sitä ei ole millään tavalla normitettu miesten haku, naisten haku. Mitä muita konkreettisia paikkoja on? Laasanen ei ole myös huomioinut sitä, että uuteen mieheen tutustuminen on naiselle aina riski. Mies on fyysisesti voimakkaampi, ja nainen tuntee tarvetta arvioida onko mies turvallinen.

Kun mies kohdataan luontevasti, naisella on enemmän mahdollisuuksia arvioida turvallisuustekiöitä. Ainakin itselläni torjunta, ylimielinen käytös ja ylimitoitetut kriteerit kielivät siitä, että mies ei ole onnistunut herättämään luottamusta. Jos luottamus syntyy, kriteerit alkavat sortua.

Nettideittailu vain korostaa tätä ongelmaa. Kun ihmiseltä jää pois mahdollisuus tulkita esim. Siihen on syynsä, miksi on kehittynyt esimerkiksi sellainen, nyttemmin jo romuttunut tapa kuin että mies avaa naiselle oven. Huomaavaisuus viestii että haluaa toiselle hyvää. Laasasen markkina-arvo höpinä kertoo ajastamme ainoastaan yhden oleellisen asian, sen kuinka korostetusti markkinatalousyhteisyhteiskunta alkaa leimata ajatteluamme ja kuinka koemme tarpeelliseksi soveltaa markkinatalouden teoriaa arkeen.

Miehistä ja naisista ja heidän todellisuudestaan Laasasen tulkinnat ovat lähinnä lapsellisia. Laasasen tulkinnat ovat mielestäni hyvin osuvia. Sanomani perustuu kokemuksiini lukuisista lyhyistä ja puolipitkistä seksi suhteista sekä vapaisiin että varattuihin naisiin poimittu kotimaasta, ulkomailta, koulusta, töistä, baarista, netistä, keskeltä kirkasta päivää, Olen myös samaa mieltä Laasas-yhteenvedostasi.

Teoria pitää pitkälti Teoria pitää pitkälti paikkansa. Olen kohta vuotias, kropaltani lihaksikas ja naamaltani sen näkönen, ettei naisen saaminen jää siitä kiinni. Olen kuitenkin täysin onneton sosiaalisessa kanssakäymisessä. Naiset saattavat kiinnostua minusta, mutta pian kiinnostus lopahtaa, kun keskustelevat tovin kanssani. En yksinkertaisesti kykene pitämään naisten kiinnostusta yllä. Olen kokenut elämässäni vastoinkäymisiä naissuhteissa niin paljon, etten tiedä, jaksanko enää edes yrittää.

Viimeisimmän vuoden aikana olen huomannut, että suhtaudun kyynisesti ja katkerasti naisiin. Olen entistä enemmän keskittynyt bodaukseen ja jättänyt naiset sikseen. Nykyään kun nainen tulee aloittamaan baarissa keskustelua, niin saatan käyttäytyä todella vittumaisesti ja piikittelevästi, vaikka en haluaisi.

Sisälläni on vaan niin paljon katkeruutta naisia kohtaan, että käyttäydyn tahtomattani vittuilevasti nykyään. Ongelma on kasaantunut tässä viimeisen vuoden aikana. En ole koskaan seurustellut ja harrastanut seksiäkin vain 3 kertaa. Hyvä puoli on se, että en näytä tyypilliseltä "ilman jääneeltä mieheltä", joten ilman jääminen naismarkkinoilla ei näy ulospäin minusta niin vahvasti. Yksikin nainen sanoi kerran baarissa, että sä näytät siltä, että kun sä astut yökerhoon, niin sun ympärillä on heti naisia.

Naurahdin vaan ja vastasin juu kyllähän se vähän niin tuppaa menemään. Sosiaalinen kyvyttömyytenikin tulkitaan monesti niin, että olen varattu mies. Totaalinen nolaus olisi, jos kaikki työkaverit, perhe ym. Sinä olet siis vuotias. Ei Sinä olet siis vuotias. Ei kuule siinä iässä vielä lopeteta yrittämästä, eikä ryhdytä katkeraksi! Minkä takia et pysty pitämään naisten kiinnostusta yllä? Eikö sinulla ole mitään puheenaiheita? Tunnen paljon suomalaisia miehiä, joilta saa vain yksisanaisia vastauksia tai ynähdyksiä.

Mutta tätäkin voi harjoitella. Ensinnäkin, mieti etukäteen muutama puheenaihe illaksi, vaikka uusia elokuvia muitakin kuin Transformers , mitä viikonloppu- tai lomasuunnitelmia on, asioita työstä tai opiskelusta jne. Muista kysyä kysymyksiä naiselta, se on tärkeää "Näitkö elokuvan X? Oletko nähnyt saman näyttelijän elokuvan Y? Mihin olet menossa lomalle? Ei tässäkään hetkessä kehity, mutta kehittyy kyllä. Itse olen nainen, mutta olen joutunut pakon edessä ulkomailla asuessa opettelemaan vieraiden ihmisten kanssa puhumisen, ja nykyään se luonnistuu jo aika hyvin.

Ei ole ollut tavallaan aika introvertille ihmiselle helppoa, joten voin kyllä jossain määrin ymmärtää ongelman. Vanhempana äiti-ihmisenä luin Vanhempana äiti-ihmisenä luin keskustelunne. Yksin jääneen nuoren miehen tarina on koskettava. Samanlaisia naispuolisiakin löytyy, mutta missä kohtaisitte? Kannattaa vastoin pelkojaan osallistua mahdollisimman paljon kaikenlaiseen. Jospa jostain se oma rakas kuitenkin löytyisi. Ei saa antaa periksi.

Muuten kirjoituksissa korostuu kaiken medikalisointi. Ikäänkuin yksinäisyyskin olisi joku sairaus ja siihen apteekin hyllyltä löytyisi synteettinen lääkevalmiste. Ei ihan kaikkea voi tutkia ja laittaa teorioiksi. Iloisesti liikkeelle erilaisten ihmisten pariin, vapaaehtoistöitäkin löytyy! Nuoret naiset ovat tulleet harmillisen nokkaviksi, mutta taustalta voi kuitenkin löytyä se itsestään epävarma pikkutyttö.

Jos tavoitteena on pikemminkin ystävän, kuin seksin metsästys, voi lopputulos olla parempi ja kestävämpi. Ihmis-suhdekoulutusta jo peruskouluun, niin ystävät ja perheet löytyvät kaikenlaisille kumppaneille. Kyllähän noita sinkkunaisia Kyllähän noita sinkkunaisia tapaa, mutta ei se pahemmin auta jos he alkavat sylkemään päälle kun heidän kanssaan pyrkii juttusille. Kai molemmat sukupuolet Kai molemmat sukupuolet saavat päättää itse, onko kiinnostunut jostain henkilöstä vai ei?

Joskus törmää siihen, että jotkut miehet tyrkyttävät itseään väenväkisin. Jotkut eivät usko selvänäkään sanaa: Välttämättä yksi kieltäytymiskerta, samalle miehelle, ei riitä.

Joitakin vuosia sitten nykyinen ex-ystävättäreni päätti poikakaverinsa kanssa, että se poikakaveri soittaa jollekin kaverillensa, että hän saa minulta. Häivyin välittömästi paikalta sanomatta sanaakaan. Jälkeen päin ystävättäreni kiukutteli minulle siitä, kun häivyin ja se mies oli tullut turhaan, eikä saanut. Hyi, ei No jessus sentään. Hyi, ei tuollaiset ole kavereita. Joillakin menee vapaamielisyys ihan yli hilseen.

Aiheeseen sopiva Aiheeseen sopiva blogikirjoitus: Koulutettujen naisten sinkkuongelma http: Entäs jos ihan Luuserille! Entäs jos ihan tietoisesti yrittäisit seuraavan kerran piikittelyn sijaan harrastaa naiselle small talkia.

Naiset tykkäävät siitä, että heistä ollaan positiivisesti kiinnostuneita mitä teet, opiskelet, harrastat? Ei sen tarvi olla mitään lipevää ylisanaa. Eli tietoisesti pitää koettaa kätkeä se ironia, piikittely, joka kertoo varautumisestasi pettymykseen ja kaikista edellisistä pettymyksistä.

Ajattelet, mitä sinä haluaisit kuulla häneltä. MIkä olisi kivaa kuulla toisen sanovan sinusta. Piikittely koetaan nolaamiseksi ja loukkaavaksi. On vain opeteteltava nöyrästi sitä small talkia! Siitä ja pienestä kehusta kuka tahansa naisen syttyy. Ja yhteinen ilta ja yö odottaa!

Tätä tosiaan pitäisi yrittää Tätä tosiaan pitäisi yrittää ja lähteä eri asenteella. Pitäisi vaan yrittää saada sellanen rento fiilis päälle ja yrittää jättää negatiiviset kokemukset naisista pois.

Itseltäni vaan monesti puuttuu se viimeinen siirto. Nainen saattaa olla joskus pitkäänkin kiinnostunut, mutta en uskalla tehdä niitä viimeisiä peliliikkeitä koskaan. Viime kesänä tapailin parin viikon verran yhtä todella ulkoisesti kaunista ja sosiaalisesti kyvykästä naista. Se sujui oikeastaan ihan hyvin, mutta itseluottamukseni on naisasioissa sen verran huono, etten vaan kykene ottamaan ratkaisevia askelia. Tuokin nainen teki silloin aloitteen tapailuun ja oli todella kiinnostunut.

Ei oikeastaan tarvinnut itse tehdä mitään muuta kuin antaa virran viedä. Olisi vaan pitänyt tehdä ne viimeiset peliliikkeet, joilla tapailu olisi muuttunut seurusteluksi. En vain osaa osoittaa omaa kiinnostustani riittävän selkeästi naisille ja ne tulkitsevat yleensä minut välinpitämättömänä. Tiedän, että ulkonäöllisesti ja älykkyyden puolesta voisin aivan hyvin seurustella tuon viime kesäisen kauniin naisen kanssa, mutta jäädyn aina sosiaalisissa tilanteissa hyvännäköisten naisten kanssa.

Sun kannattaa tosiaan ottaa Sun kannattaa tosiaan ottaa koko homma vaan rennommin ja pitää vaan hauskaa. Olla välittämättä mistään "lopputuloksista" sen enempää. Niinpä, kyllähän seuraa Niinpä, kyllähän seuraa miehistä saisi vaikka jokaiselle päivälle vaikka nettideittien kautta. Niin pinnallista kuin se onkin, todella harvoin Suomessa tulee vastaan ketään haluttavaa johon ihastuisin, jonka kanssa voisin kuvitella seurustelevani ja jopa harrastavani seksiä!

En voi biologialleni mitään että esim. D Sanonpahan suoraan sen! Mutta ehkä jotkut naiset ovat vähemmän geeniensä orjia kuin minä, vaikka kyllä luonne on valehtelematta yhtä tärkeä kuin ulkonäkökin. Jos luonne on epämiellyttävä, ei ulkonäkö siinä ihmisessä auta.

Selkokielellä tämä tarkoittaa, että etelämpänä on huomattavasti enemmän: Jo Saksassa ammatit ovat selvästi pysyvämpiä, mikä on tilanne muissakin väestöltään keskikokoisissa maissa. Olemme puolileikillään tai puolitosissaan suunnitelleet perustavamme Suomeen jotain vastaavaa kuin Hollannissa - olemme kokeneita ja viehättäviä ja rohkeita keski-ikäisiä naisia ja olemme todenneet, että voisimme auttaa ja ohjata lukuisia nuoria - tai vaikkapa elämän tiellä kompastuneita vanhempiakin miehiä - seurustelun saloihin Ans kattoo vaikka tämän kirjottelun tiimoilta saisimme hommaan vauhtiakin: D Perinteinen prostituutio tuntuu monesta miehestä liian tekniseltä ja pinnalliselta - näin naisena ja asiaa kokeilemattomana voin vain kuvitella, että näin juuri onkin.

Olisi oikeasti hienoa jos seksuaalikasvatus olisi oikeasti ohjaavampaa kuin mitä se on. Ja kyllä se samanlainen ohjaus olisi paikallaan myös nuorille naisille, aivan yhtä epävarmoja me olemme ja mies suuri arvoitus. Ennenkaikkea toivoisi kuitenkin juuri sitä, että ihmiset keskittyisivät muuhun kuin epätoivoiseen parin hankintaan. Siinä voi meinaan käydä niin, että kun harrastaa, hoitaa itseänsä, auttaa muita, että hups - kohtaakin hienon ihmisen jonka kanssa natsaa niin patjan jousien paukuttaminen kuin se kaikki muu kumppanuuteen liittyvä: Koko keskustelu tuntuu Koko keskustelu tuntuu menneen toisen sukupuolen syyttämiseen.

On totta, että monilla akateemisesti koulutetuilla naisilla on liian kovat kriteerit. Henkilökohtaisesti en ole koskaan ymmärtänyt eräiden ystävieni kriteeristöjä esim.

Ulkonäönkin puolesta pitäisi löytää joku Brad Pitt. Toki miehen täytyy sen verran silmää miellyttää, että voi kuvitella tämän kanssa harrastavan sänkypuuhia. Joskus tuntuu, että nämä "citynaiset" unohtavat tärkeimmän: Monesti ne, jotka ovat osanneet katsoa ulkonäköä syvemmälle, ovat vihdoin löytäneet sen oikean elämänkumppaninsa.

Tämä on kuitenkin vaikeaa, koska ei nykyään ole mahdollisuutta tutustua toiseen niin hyvin, että näin pääsisi käymään. Jokainen, niin mies kuin nainenkin, tekee tietynlaista luokitusta vastakkaisesta sukupuolesta tällaisessa tilanteessa. Parempia paikkoja ovat esim. Mutta on kyllä tyhmää miesten puolelta väittää, että naiset pilaavat maailman tai että koko tasa-arvo on hömpötystä, joka köyhdyttää koko valtion.

Helppo se on silloin sanoa, kun miehet ovat perinteisesti olleet siinä naruja vetelevänä osapuolena. Tuntuu vähän siltä, että pidetään kiinni saavutetusta edusta eikä osata muuttaa ajatustapaa monipuolisemmaksi. Onko tosiaan teille miehille tullut mieleen, että voisitte vaihtaa rooleja? Ja siinä mielessä puolustan akateemisesti koulututun miehen valintaa, että ainakin oman kokemukseni mukaan heillä ei ole samassa laajuudessa perinteisiä sukupuoliroolikäsityksiä niin kuin vähemmän koulutetuilla.

Olisiko siis osa syy myös miesten ajatusmaailmassa eikä vain siinä, että naiset ovat liian valikoivia? Tasa-arvo on sitä, että saa olla sellainen kuin on eikä tule syrjityksi sen vuoksi. Naiset ja miehet ovat sekä fyysisesti että henkisesti erilaisia. Tasa-arvo ei tarkoita sitä, että naisten pitäisi olla samanlaisia kuin miesten tai päinvastoin, vaan sitä, että molempien ominaisuuksia arvoste Se, että tasa-arvo leimataan joksikin feministiseksi pitäisi olla -tilan tavoitteluksi johtuu siitä, että naiset ovat joutuneet vaatimaan samoja oikeuksia miesten kanssa.

Mutta muistakaa se, että oikean tasa-arvon kannattajat puolustavat myös miesten oikeuksia silloin kuin heidän asemansa on heikompi naisiin nähden, esim. Mielenkiintoista, että Mielenkiintoista, että kuvittelet yksin jäävien miesten olevan duunareita ja yksin omaan liian alhaisen koulutuksen saaneita. Kyllähän tuolta edelleen löytyy pilvin pimein pirkkoja, joilla ei ole minkään sortin koulutusta.

En usko, että arvoni naismarkkinoilla hirveästi kohenee kun tästä valmistun korkeakoulusta. Ehkä kiinnostus voi nettideiteissä nousta kun läväytän siihen, että olen kovapalkkainen pomomies, mutta tuskinpa haluan, että joku tulee luokseni kuin haaskalle.

Jos minä en kelpaa ilman titteliä, minä en halua kelvata ollenkaan. En raada tai opiskele naisia varten. En ikinä osta isoa velkakolossia Espoosta tai suurta perheautoa, jotta voisin tyydyttää jonkun naisihmisen pinnallista unelmaa. Minä synnyin tänne romantikkona ja edes hitusen haluan siitä säilyttää hautaan saakka.

Hyvät yksinäisyydessä rypevät Hyvät yksinäisyydessä rypevät herrat, miten paljon olette tehneet naisen "pokaamisen" eteen esim viimeisen kuukauden aikana? Vaikuttaa siltä että osa on kylmästi sanottuna niin vässyköitä että itsetunto murtuu ekojen pakkejen jälkeen. Sosiaalisen hyväksynnän hakeminen näyttää naiselle usein säälittävältä, ole siis mies äläkä mikki hiiri. Koita luoda seksuaalista jännitettä, sitä ei luoda lyömällä munaa tiskiin et halvalla lähtee kelle tahansa naiselle, näytä että itselläsikin on arvo.

Ei kannata myöskään olla liian kiltti, sillä tavalla että myötäilet kaikkia naisen mielipiteitä, älä myöskään kehu todella kuumien naisten ulkonäköä ennenkuin ovat sen ansainneet yms yms. Naiset paranevat päivä päivältä pakkejen antamisessa ja paranet itse kerta kerralta oli lopputulos mikä tahansa. Ulkonäkö ei edes ole niin tärkeää miehen puolella kunhan pidät itsesi siistinä ja et ole täysin rupsahtanut, jos olet kasvattanut juuret tietokoneen eteen tai sohvalle niin mene vaikka kerran viikossa lenkille tai pyöräilemään.

Itsevarmuus on varmaan tärkein ominaisuus mitä naiset hakevat miehestä. Ja sinun on tärkeä ymmärtää se tosi asia, että mikään materia tai ulkopuolinen ihminen ei määrittele itseluottamustasi.

Sinä ainoastaan pystyt määrittämään, miten kova itseluottamus sinulla on. Sinä olet oma ihanteesi ja vertaat itseäsi vain itseesi. Kehut itseäsi ja vaikka pussailet itseäsi! Kukaan ei olle täydellinen ja täydellisyyten pyrkiminen on typerää, koska sellaista ei olekaan… Pyri mielummin erinomaisuuteen tai suorityskyvyn parantamiseen. Terveeseen itseluottamukseen sisältyviä uskomuksia: Tämä on itseluottamuksen selkäranka ja ilman tälläista ajattelua voit vilkuttaa hyvästit itseluottamukselle.

Joten ole tarkkana sen suhteen, mitä itsestäsi ajattelet. Itse olen tällä hetkellä kohta 24v , elänyt yksin melkein koko elämäni ja se on tuntunut todelta pahalta ajoittain. En saanut mitään parisuhdetta etenemään, ehkä se liitty jotenkin siihen että en ole oikein saanut mallia vanhemmilta, en tiedä. Olen ollut aika eksyksissäkin opiskellut aihetta joka ei kiinnostanut lainkaan polttelin yksin kannabista parin vuoden ajan päivittäin. Pari yhden illan juttua kahden vuoden aikana jotka meni niin että ei pystynyt laukeamaan kun oli niin kauan elännyt oman käden varassa että vaan pornostara taso sytytti.

Kelasin että tämä on täyttä paskaa! Tiedän kuka olen ja mitä haluan ryhdistäydyin lopetin pajauttelun ja runkkaustakin boikotoin selvittääkseni itseni.

Ja nyt elän aika hyvää elämää, viime vuonna sain enemmän seksiä mitä olen koko elämäni aikana saanut. Huomasin ajan kuluessa, että ympärilläni on välillä naisia kuin puluja toreilla, kun he huomaavat, että osaan ajatella itsenäisesti ja olen persoonallinen. Tällä hetkellä olen sinkku vaikka kaipaisin parisuhdetta odotan yhtä henkilä, unelmieni nainen muuttaa helsinkiin syksyllä, toivon parasta mutta en aio antaa sen murtaa itseänikään jos ei toimi.

Isoisä opetti aina tähtäämään keskipisteeseen ja tämän mukaan elän. Kysy itseltäsi mikä sinua estää? Siis oikeasti mikä sinua estää? Se, että sinulla ei tällä hetkellä ole rahaa? Se, että sinusta tuntuu ettet ole fyysisesti viehättävä? Erilainen suhtautuminen naisiin ja pariutumiseen näkyy jo katukuvassa.

Vantaalla sijaitsevassa kauppakeskus Jumbossa seksuaalisesta häirinnästä on tullut arkipäivää. Feministit eivät ole asiaan huomiota kiinnittäneet, sillä heidän ensisijainen vihollisensa on etnisesti eurooppalainen, valkoihoinen heteromies.

Nopea kysynnän lisääntyminen pariutumismarkkinoilla jättää yhä suuremman osan suomalaisista miehistä ilman kumppania. Kenelläkään ei ole subjektiivista oikeutta kumppaniin, mutta läheisyys, seksi ja kumppanuus liittyvät erottamattomasti ihmiselämään. Kilpailussa häviävät eivät kuole metsiin kuten luolamiesaikoina; he jäävät yhteisönsä ulkopuolelle yksinäisyyteen. Osa syrjäytyy samalla myös opiskelu- ja työelämästä. Pariutuminen on niin keskeistä sosiaalisen hyväksynnän ja ihmisen henkisten tarpeiden kannalta, että syrjäytyminen tältä elämän osa-alueelta voi johtaa vakaviin seurauksiin.

Nämä ihmiset joutuvat etsimään elämälleen vaihtoehtoista sisältöä päihteistä, peleistä — tai poliittisesta radikalismista.

Kantasuomalainen saattaa liittyä uusnatsien riveihin, maahanmuuttajataustainen lähtee kenties ISIS-taistelijaksi. Poliitikkojen tulisi ymmärtää, että maahanmuuton vaikutukset eivät rajoitu vain työelämään tai asuntomarkkinoihin. Nykyisen kaltaisella maahanmuutolla on peruuttamattomia yhteiskunnallisia vaikutuksia, jotka ulottuvat yhteiskunnan jokaiselle alueelle. Etnisillä ja uskonnollisilla konflikteilla maustettu nuorten sinkkumiesten yhteiskunta on tikittävä aikapommi.

Koko kärjistyneen pakolaiskeskustelun takana ei ole pakolaisuus sinänsä ,vaan kärjistynyt sukupuolijakauma. Suomi tarvitsee lisää nuoria pariutumismarkkinoille osallistuvia nuoria naisia, eikä suinkaan naisvajetta ensisestään heikentäviä nuoria miehiä.

Kaikkien maahanmuuttokriittisten klišeiden äidin täytyy olla ne vie meidän naiset. Ja tämä on erityisesti suomalaismiehiin liitetty klišee. Mutta tässä on myös symmetria: Tapa, jolla feministit ovat epäsuorasti hyökänneet usuttamalla poliisit thaihierontapaikkoihin ja thairavintoloihin, ja millä feministit ovat kohdelleet itäaasialaissyntyisiä naisia — pitäen heitä alentuvasti joko lapsenkaltaisina vajaaälyisinä uhreina tai sitten prostituoituina — kielii vain täsmälleen tästä samasta mustasukkaisuuden vietistä: Suomalaismiehille suomalaisnaiset ovat siis eräänlainen ulkoryhmä.

Suomalaisnaisten usein varsin liberaali seksuaalimoraali on antanut suomalaismiehille aiheen halveksia ja inhota suomalaisnaisia — siis omia äitejään, siskojaan, tätejään. Olemme halunneet sukupuolten välistä sotaa — ja saaneet tällaisen. Seuraus on, että suomalaismiehet eivät enää koe suomalaisnaisia omikseen — eivätkä koe heitä kohtaan mustasukkaisuutta.

Mutta tällä on hyvin ikävä kääntöpuoli. Suomalaismiehet eivät enää välitä puolustaa suomalaisnaisia eivätkä panna tikkua ristiin heidän vuokseen. Tästä selkeä merkki on tapa, miten suomalaismiehet ovat suhtautuneet ulkomaalaismiesten tekemiin suomalaisnaisten raiskauksiin: Vaikka feministit näkevät tässä patriarkaalisen salaliiton merkin, todellisuudessa signaali on paljon synkempi: Jos suomalaismiehet kokisivat mustasukkaisuutta suomalaisnaisten takia, raiskaus johtaisi nopeasti rankaisuretkikunnan kokoamiseen ja sakinhivutukseen — pahimmassa tapauksessa lynkkaukseen.

Se on signaali ulkoryhmän miehille, että te ette koske meidän naisiimme. Nyt suomalaismiesten välinpitämätön käytös raiskausten osalta on signaali siitä, että suomalaisnaiset eivät ole meidän naisiamme — tehkää heille mitä haluatte.

Ja kuitenkin nainen on jo pelkästään fyysisiltä voimiltaan heikompi kuin mies, ja suomalaisnaisilla ei ole ketään muuta liittolaista kuin suomalainen mies. Jo pelkästään kulttuurierojen vuoksi monikulttuuristen avioliittojen ennuste on varsin huono — ja vielä pahempi tilanne on silloin, jos kulttuurin X edustaja näkee suomalaisnaiset vain halpoina huorina, joita sopii kiksauttaa tavattaessa.

Miksi naiset suosivat mieluummin maahanmuuttajamiehiä Kyseessä on ilmiö, jonka useat nationalistit sekä muut ovat taatusti pistäneet merkille; naisten taipumuksesta valita mielummin matumies. Ilmiö esiintyy yleisesti kaikissa naisten ikä- ja sosiaaliluokissa. Kaikki naiset eivät suosi maahanmuttajamiehiä, mutta kyseessä on naisten suuntaus.

Miesten ja naisten peli on vastakkaista: Siitä syystä nainen hymyilee hyväksyvästi  nähdessään erirotuisen pariskunnan, kun taas miehen todellinen ja syvä vaisto on murhaava. Sellaisessa ympäristössä missä miesten vaikutusvalta on voimakas, siellä naiset mukautuvat miesten odotuksiin. Mutta jos miesten vaikutusvalta vähenee yhteisössä, kasvaa naisten vaikutusvalta. Tämä näkyy selvästi alueilla missä on suuri määrä värillisiä maahanmuuttajia. Ne naiset jotka eivät osallistu tällaiseen käytökseen, ja enemmistö osallistuu, jos heille vain annetaan mahdollisuus ja jos ympäristö suosii sitä , osoittavat itseasiassa maskuliinisia piirteitä.

Kymmenen syytä miksi naiset suosivat ulkomaalaisia miehiä. Maahanmuuttajamiehet ovat yleensä vastaanottavaisempia signaaleille, jolloin naisten on helpompi manipuloida heitä. Mutta tietyt näistä ominaispiirteistä kuuluvat alempiin rotuihin, siten ne kuuluvat aiempaan ja alempaan sivilisaatioon.

Lisäksi on havaittu, että eräät maahanmuuttajamiehet ovat tietoisesti osallistuneet leikkiin, esim. Naiset eivät voi suojella heitä vahvempia, joten he pyrkivät monopolisoimaan Mieltymyksen Alempiarvoiseen tai heikompaan. Maahanmuuttajien asema on rajoitettu mikä tekee heistä muokattavia , fakta jonka monet valkoiset kieltävät, mutta joka on täysin selkeätä. Yhtäkkiä kaikki ne esteet, joita naiset kasaavat oman rotunsa miesten tielle, ja niitä on useita, katoavat maagisesti kun kyseessä on maahanmuuttajamies.

Värillinen mies antaa naisen raiskata hänen mielensä. Tämä on niin voimakas ase ettei nainen kykene vastustamaan kiusausta. Siinä missä valkoiset miehet kanavoivat seksuaalisen energiansa kuvataiteeseen, tieteisiin jne.

Täten naisten ominaisuudet vahvistuvat kaksinkertaisisesti. On myös huomionarvoista että ei-länsimaalaisilla miehillä on yleensä naisellisia ominaispiirteitä esim. Naisten päämäärä on kohottaa seksin kustannuksia, miesten päämäärä taas on alentaa seksin kustannuksia.

Miehistä on tullut entistä vastaanottavaisempia manipulaatiolle. Se on vain yksi naisten lukuisista henkilökohtaisista keinoista, jotka yleensä hyödyttävät heitä. Nainen saa tyydydystä kun hän toimii vaistomaisesti tällä tavoin, ja kun hän kieltää seksin omanrotuisilta miehiltä, kasvattaa hän naisten valtaa, kontrollia ja vaikutusvaltaa.

Naisten kokeilut matujen kanssa saattavat aluksi olla pelkkää uutuudenviehätystä, mutta se muuttuu itseääntoistavaksi sykliksi.

Kun uutuudenviehätys on kadonnut, antavat vain maahanmuuttajamiehet naisille kontrollin ja voiman, johon he ovat jo ehtineet tottua. Naisten käyttäytyminen alkaa oksettamaan omarotuisia miehiä niin paljon, että vain maahanmuuttajat suostuvat olemaan tekemisissä näiden naisten kanssa. Nainen pitää maahanmuuttajan vähemmän neuroottista luonnetta puoleensavetävämpänä, sillä se tyydyttää hänen kaipuunsa päästä irti neuroosista.

Neuroosi on tila missä yksi ärsyke tuottaa kaksi tai useampia vastauksia, mikä kehittää kuvataidetta, tiedettä jne. Nainen joka ottaa maahanmuuttajamiehen luo oikotien romanssiin; romanssi on naisten kehittämä mekanismi, jonka on määrä nostaa seksin kustannuksia ja suosia pitkäaikaisia suhteita.

Nainen voi myös kilpailla muiden naisten kanssa jos heillä on sama kohde. Tuhansia kilometrejä matkustanut maahanmuuttajamies joutuu samojen naisvaistojen kohteeksi, siitä huolimatta että hän kuuluu täysin erilaiseen rotukantaan. Vuosisatoja vanha syyllistäminen, missä nainen käyttää mitä tahansa argumentteja, olivat ne sitten miten naurettavia tahansa, edistääkseen omaa tavoitettaan.

Se on myös yritys tuomita menneistä ja oletetuista synneistä. Nainen antaa muille, usein intohimoisesti, sellaista joka ei ole hänen annettavissaan. Nainen antaa pois kaiken mikä edustaa häntä biologisesti.

Saastuttamalla oman verilinjansa hän tuhoaa satojentuhansien vuosien geneettisen linjan. Tämä on haasteen selkein muoto.

Naisen aseman täytyy olla suhteessa hänestä kiinnostuneen miehen asemaan. Leima on se että kuuluu samaan rotuun. Naiset suosivat signaaleja ja merkkejä; koska ne ovat epämääräisiä ja siten manipuloitavissa, kun mies taas suosii leimoja ja käsityksiä; koska ne ovat selkeitä ja usein kytköksissä hänen luomaansa vaurauteen.

Leima on oletus siitä että pariudutaan samanrotuisten ihmisten kanssa. Mentaalinen hyökkäys on poliittinen taktiikka. Nainen manipuloi miehen siihen asemaan missä hän ehkä voisi harrastaa seksiä, mutta valitsee toisin. Nainen pitää miehen kiihottuneessa tilassa tai antaa vääriä odotuksia.

Nainen kerää pisteitä kasvattaakseen ja tyydyttääkseen egoaan. Nainen luo mielikuvia missä hän antaa seksiä mitä perverssimpää, sitä parempi , mutta antaa sitä joko harvoin tai ei koskaan.

Nainen jättää miehen yhtäkkiä, sillä hän hyökkäää mielummin kuin antautuu kunnon suhteeseen.

Close Menu