Haetaan homoseksuaaliseen seksiseuraa itsetyydytys foorumi

...

Isot mulkut shemale gay big

Todella kypsää ja osoittaa että vittuilu on taitolaji. Vaan mitä voi odottaa aivottomalta kanalta. Super-ATM osui ja uppotti. He todistavat että 1. Mitä ne eivät tajua, on se että kaikki tuntevat syvää myötähäpeää niiden puolesta, ja näkevät edellä mainitsemani seikat. Eihän sulla ole ollut mitään asiaakaan taaskaan vaihteeksi? D Pelkkää sitä samaa paskaa mitä aina suollat: Selkeästi hyvinkin monipuolisesti sivistynyt ja kouluttautunut laatumies kiireestä kantapäähän XD.

Voi miten suloista taas! Gay-valkoritari-pua ratsasti jälleen paikalle suojelemaan poloista super-atmia kieli ruskeana mielistellen lipistellen ja suoltaen alentuvaisuuksia sekä ilmiselviä valkoisia valheita tälle..

Huono yritys taas kerran vittuilla ihan itselläsi, sulla kun ei tuo nokkeluus vain kerta kaikkiaan ole se vahvin osaamisalueesi - toisin kuin saastan suoltamisesi, siinä sinä olet kiistaton numero 1 kuin Uuno. D Kypsyydestä tai älykkyydestä puhuminen taholtasi naurattaa vaihteeksi oikein kunnolla kun lukee noita älyn riemuvoittoja huoritteluista ja toistamistasi lapsellisista mantroista - siis miten tuon alemmas voi enää edes mitenkään päästä missä sinä olet?? Tyhmä huora käyttää homofobista shaming languagea muihin ja poraa siitä kun sitä sanotaan huoraksi.

Oikea paskahousutäti ja raukkamainen sellainen. Miltä tuntuu olla tuollainen paskahousu, joka on jopa niin tyhmä ettei raivoamiseltaan tiedä mitä häneltä kysytään? Onko jännämies hakannut liikaa kana-aivon päähän? Miltä tuntuu olla vanha homofobinen huora, joka tietää että teillä aivottomilla femakoilla ei ole mitään uskottavuuttaa, mutta tekeytyessäsi mieheksi paljastut silti, vain koska olet tyhmä huora ja se tulee läpi? Tyhmä huora toistaa täsmälleen sen mitä sanoin sen tekevän, homofoobisesta shaming languageasta aina minun matkimiseeni.

Miltä tuntuu olla noin tyhmä ja ennalta-arvattava huora? Tekonaurua ja passiivis-agressiivinen väsynyt hymiö expualta täysin hysteeristä ranttaamista!!! No olipa taas vaihteeksi nolo meltdown sulta.. Et ole voittoa nähnytkään - paitsi jankuttamisessa ja typeryydessä: D Ja taas, viestisi sisältö oli 1:!

Olet kyllä uskomattoman tyhmä huora. Mutta kyllähän se voitto minulle silti maistuu,, vaikka vastassa on selvä kehari. Jos olet seurannut esim. Edes nimitykset eivät tule tyhjästä. Jutta Urpilainen pääsi sinne hänen sijastaan.

Myös Thatcher pääsi huipulle, ei siksi että hänet päästettiin, vaan koska hän taisteli asemastaan, kuten kuka tahansa muu poliitikko, mies tai nainen.

Ja tiedätkö mikä hänen mielipiteensä oli feministeistä? Ei mairitteleva, taisi puhua jotain tyhjäntoimittajista tai valittajista. Johtunee osin siitä että hänkään ei odottanut että hänet olisi vain päästetty johtoasemaan koska munasarjat. Ei johtajaksi pääse automaattisesti vain kävelemällä sisään ovesta, lukuunottamatta sitä mielenkiintoista yksityiskohtaa, että kun laitat oman firmasi pystyyn pääset automaattisesti sen johtoon.

Vai onko meillä esim. Suomessa olemassa joku instanssi joka estää naisia perustamasta omia yrityksiään? Kuka hänet oli "päästämässä" johtoon, vai oliko niin että hän kuten Thatcherkin raivasi oman tiensä? Vai onko odotuksena että kun joku laittaa pystyyn yrityksen, kutsutaan sitä vaikka Nokiaksi, perustajan pitäisi vain "päästää" firman pääjohtajaksi joku satunnainen naishenkilö, koska muuten se on eppaa?

Feminismillä on historia, kyllä sillä on myös taakkaa, ja yhä enenevässä määrin kun sen varjolla tehtyjä toilailuja katsoo. Myös hakaristilla on vuosituhansia vanha historia mm. Vaikka tilanne oli onnensymboli - tuhansia vuosia, pahuuden symboli - alle vuotta.

Kumma juttu, ihankuin asioissa tapahtuisi muutoksia ja ikäänkuin mikään ei olisi estämässä naisia pääsemässä eri asemiin kun tekevät sen eteen töitä. Kannattaisiko kokeilla eikä vain valittaa kun ovet eivät automaattisesti aukene, ja punaista mattoa ei levitetäkään vain koska se olisi niin kovin reilua sinua kohtaan.

Joo, en minäkään päästäisi sinua firmani johtoon jos asenteesi on "wää, tuo on leikkinyt liian kauan, mun vuoroni! Päämäärätietoinen nainen tai mies onkin sitten aivan toinen tapaus ja voi olla että päästetä, vaan tullaan jopa pyytämään. Pointti on, että rekrytointitilanteessa etenkin korkeapalkkaiseen hommaan sekä miehet että naiset ovat herkempiä suosimaan mieshakijoita, vaikka naishakija olisi yhtä pätevä tai pätevämpi. Tämä "positiivinen syrjintä" ei välttämättä ole pitkän ajan kannalta suositeltavaa, mutta kulttuuria muutettaessa hyödyllinen välivaihe.

Päteviä hakijoita riittää niin naisissa kuin miehissä. Täältä voi lukea lisää: Tuo on taas yksi esimerkki siitä, miten feministit käyttävät feminismiä keppihevosenaan, kun taidot eivät riitä. Jos feminismi olisi totta, asetelma olisi juuri päinvastainen kuin nyt. Samoin kiintiöt ovat sukuolisyrjintää, toisaalta onhan feminismikin "taistelua seksismiä vastaan seksismillä". Hops näit unohtaneen käsitellä puolet esiintuomastani asiasta.

Naisia estää perustamasta niitä omia yrityksiään Jätit tuon kokonaan huomiotta. Eivät ne yritykset joihin niitä johtohenkilöitä palkata ole mikään luonnonvoima. Ne pitää rakentaa jostain, yleensä tyhjästä. Ja perustajina ovat pääsääntöisesti miehet. Oletko katsonut mikä on ollut jo pitkään niiden aloittavia yrityksiä, niitä tulevia Nokioita pystyyn laittavien sukupuolijakauma?

Onko se kovin kumma jos miehiä on enemmän ylimmässä johdossa, jos he ovat paikat myös luoneet. Sinä keskityt jostain syystä vain valmiisiin pöytiin kävelyyn ja paikkonen "antamiseen". Ei ole mitään annettavaa ennen kuin se joku on rakennettu. Jos he eivät halua perustaa firmoja koska se on raskasta ja riskialtista tms. Voisiko siten olla että miehet myös hakutilanteissa antavat siitä samasta syystä itsestään paremman kuvan?

Samasta syystä ja asenteesta joka aiheuttaa että miehet ottavat ne riskit myös yritysten perustamisen suhteen. Sinä puhut kulttuurin muutoksesta ja se muuttuu täysin varmasti mitä enemmän naiset laittavat pystyyn omia yrityksiään, kuten esim. Hän teki sen luvulla. Voimme kaivella myös vanhempia esimerkkejä menestyvistä naisista jo satojen vuosien takaa.

Itsenäisiä menestyneitä naisia on ollut ennenkin, vaikka yhteiskunta olisi ollut vieläkin "haastavampi. Edelleen, hyviä pointteja sinulla. Tässä viikon kuluessa kun tätä keskustelua on käyty olen miettinyt juurikin noita esittämiäsi väitteitä ja tullut tulokseen, että en osaa vastata. Voi olla suoranainen itsemurha myöntää tällä palstalla olevansa kyvytön vastaamaan tai jopa olevansa väärässä, mutta toisaalta se on välttämätöntä oman itsekunnioitukseni kannalta. Suomessa tosiaan naisella on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan niin halutessaan.

Olen tyytyväinen, että tämän keskustelun myötä olen saanut paljon kriittistä palautetta ja voin kehittyä ihmisenä. Ei ole hyödyllistä puolustaa kaikkea, mitä feminismi maailmanlaajuisesti tarkoittaa, koska täällä ei ole välttämättä samoja ongelmia kuin esim. Eli myönnän, tämä ei ole ongelmista akuutein, mitä tulee siis tasa-arvotilanteeseen.

Myös näihin lueteltuihin miesten tasa-arvo-ongelmiin liittyen tunnen avuttomuutta. Miten minä osaisin ratkaista miesten itsemurhajutut tai lyhyemmän eliniän?

Haluaisin osallistua jotenkin, tietty. Olisi aivan kaikille hyödyksi, jos esimerkiksi mielenterveyspalveluiden saatavuutta parannettaisiin maanlaajuisesti. En ole havainnut, että tätä olisi erityisesti feminismin piirissä ajettu, mutta varmasti aihe saisi kannatusta. Kaiken kaikkiaan tuntuu, että tämä vastakkainasettelu on tosi turhaa ja kuormittavaa, koska täällä me tapellaan päivästä toiseen ja kasvatetaan kuilua ihmisten välillä.

Koen edelleen olevani feministi, vaikka olenkin oppinut teiltä "vastustajilta" paljon ja ymmärrän, että feminismi ei ole ylivertainen ideologia, joka olisi täysin ongelmaton.

Feminismi kaikessa laajuudessaan saattaa ikään kuin tuoda tänne ongelmia, joita ei ennen ole ollut esimerkkinä vaikka tuo työelämän melkoisen hyvä tasa-arvotilanne Suomessa , mutta toisaalta se myös paljastaa ongelmia, joita ei ole muutoin havaittu.

Kiitos siis sinulle ja kaikille muillekin tästä keskustelusta. Toivon, että muutkin olisivat saaneet tästä ajattelemisen aihetta. Miksi feministit eivät sitten kutsu sitä tasa-arvoksi vaan haluavat alleviivata asiaansa naista kuvaavalla etuliikkeellä? Harvoin näkee tai kuulee kenenkään feministiksi itseään kutsuvan olevan huolissaan miehiin kohdistuvasta epätasa-arvosta. Edellämainistusta johtuen on tullut vaikutelma, että feministisessä tasa-arvossa toinen sukupuoli on tasa-arvoisempi kuin toinen ja se kalskahtaa ikävästi tällaisen tasa-arvomiehen korvaan.

Jos tasa-arvo olisi sellainen asia, joka vain tapahtuisi sormia napsauttamalla, niin olisin samaa mieltä. Kuitenkin naisasianaiset ovat joutuneet vuosikymmeniä taistelemaan ihan perusoikeuksien äärellä, eikä vieläkään olla edes lähellä todellista tasa-arvoa. Uskon, että yksilönä sinä olet toista ihmistä kunnioittava. Feminismi aatteena kuitenkin ansaitsee pitää nimensä. Feministit keskittyvät tasa-arvon parantamiseen nimensä mukaisesti keskittymällä niihin epäkohtiin, joissa naisen asema on heikompi.

Se on juuri sitä mainitsemaani valikoivaa tasa-arvoa, jolle feminismi on selkeä ja kuvaava nimi. Näin tasa-arvo-nimitys jää molempien sukupuolten epätasa-arvosta huolissaan olevien käyttöön. Tottakai feministejä kiinnostaa myös miehien epätasa-arvo.

Miehet kuolevat useammin väkivaltaisesti tai oman käden kautta. Miehet ovat useammin kodittomia. Miehet menettävät herkemmin oikeuden lastensa huoltajuuteen.

Nämä ovat oikeita ongelmia, joita vastaan myös taistelemme. Tällaiset epäkohdat eivät palvele kenenkään etua. Kuitenkin, kuinka paljon naiset voivat sille, että miehet tappavat itsensä ja toisensa? Itsemurha ei ole syy vaan seuraus. Syy on usein, ettei mies ole saanut elämässään parisuhteessa, työelämässä ja ties missä kaipaamiaan onnistumisen kokemuksia. Miehen rooli monissa asioissa kun on kapeampi kuin naisten.

Tällaisiin asioihin tasa-arvosta kiinnostuneet naisetkin voivat vaikuttaa. Me voisimme kaikki kannustaa toisiamme enemmän. Siltikään en näe, että suoranaisesti jollain aatteella voisi vaikuttaa yksilöiden negatiivisiin kokemuksiin.

Miehet, niin kuin naisetkin, ovat pitkälti vastuussa omasta onnestaan. Voin vakuuttaa, että monikaan meistä ei oikeasti saa minkäänlaista tyydytystä toisten polkemisesta. Haluatko vielä avata, että millä tavoin ja missä asioissa miesten rooli on kapeampi? Itse näen, että esimerkiksi parisuhteessa naisen oletetaan olevan se, joka hoitaa pääosan kotitöistä, vaikka tämä kävisi yhtälailla töissä.

Lisäksi miehet tuntuvat ajattelevan, että heillä on jonkinlainen oikeutus saada seksiä halutessaan, koska biologiset syyt. Tämä, jos mikä, on naisen asettamista kapeaan rooliin, kun fyysistä itsemääräämisoikeutta rajoitetaan painostamalla. Tällä en tietenkään tarkoita, etteivätkö miehetkin joudu kokemaan ahtauita rooleja. Ja juurikin näitä rooleja feministit haluavat purkaa, molemmilta sukupuolilta. Työelämä ja yhteiskunta ovat hyviä paikkoja sukupuolettomalle tasa-arvolle.

Sama vain ei toimi parisuhteessa. Moni, eivät siis kaikki, nainen toivoo edelleen, että mies olisi henkisesti vahvempi. Jotenkin jämäkkä, että sitä voi kunnioittaa tai "katsoa ylöspäin", kuten moni nainen asian vissiin kuvainnollisesti ilmaisee.

Harva nainen pitää miehen henkistä heikkoutta, päättämättömyyttä, pelokkuutta jne. Naiselle ne hyväksytään siinä kuin maskuliinen vahvuuskin. Tuo seksi on muuten kimurantti juttu. Oikeastaan kaikkea muuta tässä maailmassa voi tehdä muidenkin kanssa, mutta seksin harrastamista pidetään pettämisenä. Siksi sillä on erikoisasema. Minä tapaan ajatella, että jos se on niin vähäpätöinen asia, ettei juuri sillä saralla tarvitse kumppania miellyttää, sitä voi sitten tehdä muidenkin kanssa.

Niinhän vaikkapa puhumisen tarvekin tyydytetään ystävien kanssa. Tosin minä ottaisin pikimmiten eron ja lähtisin etsimään kymppania, joka haluaisi kanssani seksuaalista kanssakäymistä. Eli ei pakottaen, vaan valinnanvapauden jättäen, mutta seuraukset mielessä pitäen.

Olen ihan samaa mieltä kanssasi, mitä tulee seksuaaliseen kanssakäyntiin. Niin kauan kun molemmat osapuolet ovat perillä siitä, miten, missä, milloin ja kenen kanssa, niin antaa mennä vaan.

Kuitenkin esimerkiksi naisiin kohdistuva väkivalta kun nainen ei suostu seksiin tai haluaa erota tai ei suostu antamaan vaikkapa puhelinnumeroaan tai ei hyväksy luvatonta koskettelua, kielii siitä, että monilla miehillä on mielestään oikeus naiseen, että naisen kuuluisi olla miehelle sitä, mitä mies haluaa.

On mahtavaa, ettei tällaisia taipumuksia tarvitse kitkeä kaikista miehistä, vaan monet hyväksyvät naisen ihmisenä. Feminismi ei vastusta taistelija-YTMEjä. Feministillekkin on erittäin paljon merkitystä sillä minkä tasoinen mies tuota luvatonta koskettelua sun muuta harrastaa.

Feminismi vastustaa vain vastenmielisten miesten eli alemman tason miesten harrastamaa em. Kyllä telaketjufeministillekkin korkeastatuksinen YTM kelpaa. Luvaton koskettelu on aina luvatonta, teki sitä kuka tahansa ja luvallinen on luvallista.

Oletko niin yksinkertainen, ettet tätä tajua? Muuten, tuo ihmisten luokittelu kertoo myös älyn puutteesta. Järkevät ihmiset ymmärtävät, ettei ihmisiä voi noin lokeroida. Ihmiset, pääsaissa miehet voidaan lokeroida hyvinkin helposti sen mukaan minkälaiset mahdollisuudet heillä on saada seksiä ja parisuhde.

Jos olet sitä mieltä, että kaikki miehet ovat naisten silmissä yhtä haluttavia, niin sitten ei voi lokeroida. Äläkä väitä että jokainen on jonkun mielestä haluttava. Etkö itse näe ajattelusi epäloogisuutta? Kaikki miehet eivät tietenkään ole kaikkien naisten mielestä haluttavia. Sinä voit olla tosin tuskin olet jonkun mielestä tosi haluttava, jonkun toisen mielestä et todellakaan. Alan kyllä ymmärtää, mistä tuo sinun ja muiden kaltaistesi naisviha tulee. Olette katkeria, koska teidän mielestänne naisella on niin paljon valtaa parisuhdemarkkinoilla.

Tuohon ajatusharhaan on vain yksi ratkaisu: Oma mielialanne paranee, eikä sitten tarvitse naisillekaan olla niin paskamaisia. Alkakaa keskittyä hyviin puoliinne ja lakatkaa luokittelemasta itseänne ja toisianne joidenkin naurettavien ja epätosien todennäköisyyksien kautta.

Oletko sinä oikeasti noin tyhmä femakko? Miltä kuulostasii, jos sinun vaahtoamat naisten "ongelmat" kuitattaisi myös tuolla tavalla "lakkaa ajattelemasta noin idioottimaisesti".

Millä tavoin tuo vahvistaa sitä että femakot pitäisivät miesten puolia jos suhtaudut kuin alentuvainen tyhmä huora niihin? Sinähän vain yrität saada miehet luopumaan oikeuksistaan. Voisitko laittaa meille muutamia linkkejä feministien vetämiin ohjelmiin ja kampanjoihin, joissa noita miehiä enemmän koskettavia epäkohtia vastaan taistellaan.

Tottakai niitä löytyy, jos asia feministejä kiinnostaa? Minä kun voin suht helposti tarjota linkkejä esim. Aihe joka tottakai feministejä kiinnostaa.

Mutta en tiedä olenkin vielä koskaan törmännyt sellaiseen feministien kampanjaan, jonka kohteena on ongelma joka koskettaa ensisijaisesti miehiä. Minua kun kiinnostaa toiminta, eivät väitteet nettipalstoilla ja juhlapuheissa. Vastapuolesta feministissä varmaan ärsyttävintä on sama kuin sovinistissä eli ne yksisilmäiset yleistävät mielipiteet. Mahdoton yhtäö olisi suhde jossa maco kulttuurin mies ja feministi eläisivät sulassa sovusa.

Onneksi todellisessa elämässä naiset ja miehet ovat lähempänä toisiaan. Täällä netissä ajatukset tahtovat kärjistyä, eikä tunnu että sukupuolilla voisi olla mitään yhteistä maaperää. Feminismi on naisten ylivaltaa ajava lahko. Ei liity tasa arvoon mitenkään. Sitten on nämä "ulkomaalaisten raiskauksista ei pidä välittää koska ennenkin on raiskattu" kommentit.

Eikä naiset ole enää nyrkin ja hellan välissä. Ainahan jotakin parannettavaa yhteiskunnasta löytyy niin naisille kuin miehille. Mutta ei asioita voi hoitaa "kaikki miehet on sikoja" jutuilla.

Onneksi yliopistolla on vähennykset käynnissä. Feminismin vihaaminen on jäykistä sukupuolimalleista kärsineen perheensä kasvattaman ja työmarkkinoiden epävarmuuden sekä tulonjaon epäoikeudenmukaisuuden vallitessa aikuisvuotensa elämään joutuneen ja nykyisin heikkoa itsetuntoaan vihapuheilla kompensoivan ikuisen pojan ideologia. Tällaiset koskaan miehiksi kasvamattomat tallukat olisivat aikanaan tarvinneet rakkautta ja hoivaa. Tai voihan sitä vieläkin koettaa, ehkä.

Feministeille sopivia miehiä löytyy VOKeista, jos siis on kyseessä femakko jota ei kiinnosta kiimavitun nuoleminen. No ehkä meille tänä vuonna tulee taas 30 muslimia parantamaan feministien oloja. Pääsette suomalaisen miehen ikeestä. Tai no, en ole varma, haluanko tietää. Feministeillä ei ole muuten mitään suomalaisia, somalialaisia tai vaikka havaijilaisia miehiä vastaan, kunhan he ovat kunnioittavia.

Suurin osa ei edes tiedä mitä feminismi tai tasa-arvo on. Nämä VOK-puheet taas ovat yksinkertaisimman kansanosan yksinkertaistuksia joissa ns. Anteeksi, käytin yli kolmitavuista sivistyssanaa.

Ihanaa, että täällä on kaltaisiasi fiksuja ihmisiä keskustelemassa. Kaksi vanhaa feministihaaskaa tukee toisiaan. Voisin kompata sinuakin, jos saisit itsestäsi ulos mitään järkevää. Minusta taas tuo on hienoa sanavalmiiden naisten ilotulitusta ;. Komppaa itsellesi parempi elämä ja lopeta miesten syyttäminen kaikista naisten ongelmista. Minusta tuo on kahden yksinkertaisen naisen vajaaälyistä aivopiereskelyä.

Ottakaa pojat huone kun näytte sellaista tarvitsevan kaikessa intiimissä hegemoniassanne. Et sitten mitään tyhmempää keksinyt kirjoittaa? Ei tämäkään ollut sinulta ihan vahvin argumentti. En pyrkinytkään argumentoimaan mitään. Kerroin oman havaintoni mikä on totta.

Tee asioille jotain, jotta ihmisten käsitys feminismistä olisi positiivisempi. Tuskin siihen pystyt, etkä kommenttiesi perusteella edes pyri. Feministien kanssa keskustelussa ei kannata odottaa feministeiltä vahvaa argumentaatiota. Koska feminismi perustuu luonnonvastaiseen uskoon naisen aseman ajamisesta, ei täten myöskään argumentaation taso voi olla vahvaa. Mitä minun sinun mielestäsi pitäisi tehdä? Olen yksittäinen ihminen, joka yrittää parhaansa mukaan korjata vääriä käsityksiä feminismistä.

En voi ottaa vastuuta koko naiskunnasta, enkä myöskään aseta sinulle vastuuta miehistä. Tiedän, että teitä on monenlaisia. Haluaisin löytää välillemme enemmän yhteistä pohjaa, sillä en näe tätä vastakkainasettelua ja vääristelyä kovin hedelmällisenä. Kun et pysty mitään järkevää kirjoittamaan, niin kirjoitat tuollaista tyhjänpäivästä lässytystä. Kun aletaan väittämään feminismin tarkoittavan tasa-arvoa. Näin yksinkertaista se on. Marniesta en tiedä, mutta minä en ole haaska. Vientiä on, onko sinulla?

Siitä voi toki syyttää feminismiä ettei tarvitse katsoa peiliin. Huomaat pian, että tämä palsta ei ole järkevää keskustelua varten D Saan tästä keskustelusta silti jonkin sortin tyydytystä. Feministien henkisille ongelmille tämä palsta lienee hyvä purkautumispaikka. Tunnut inhoavan kaikenlaisia naisia siinä määrin, että se pistää jo väkisinkin miettimään muita vaihtoehtoja.

Tuo kuulosti vähän samalta kuin äitini vasta-argumentti, kun ilmoitin eroavani kirkosta. Että "yrittäisit mielummin muutaa sitä sisältäpäin parempaan suuntaan, etkä hylkäisi sitä. Minusta kun kaikkeen puuppaan ei tarvitse nenäänsä pistää vaan niistä kannattaa enemmän mielipahan välttämiseksi pysyä erossa. Äärifeministit ovat valitettavasti pilanneet feminismin maineen miesenemmistön ja monen naisenkin mielestä.

Rohkenen epäillä, että kuitenkaan ihan enemmistön käsitys feminismistä olisi pilattu. Täällä palstalla aihe tuntuu saavan aika laajat mittasuhteet, mutta mitä tuolla kylillä keskustelee ihmisten kanssa, niin melko positiivisilta kuulostavat tämänkin aiheen tiimoilta.

Minun vientini ei sinulle kuulu. Feministit syyttävät olemattomista ongelmistaan miehiä ja epätasa-arvoisesti ja hypergamisesti yrittävät löytää itselleen tasoaan paremman miehen. En inhoa läheskään kaikkia naisia, mutta sinua inhoan, koska olet niin uskomattoman tyhmä.

Monenko miehen käyttämä huora olet? Voi sua lutukkaa, kun sinä olet niin vihainen. Sinua on niin väärin ymmärretty tässä maailmassa ja tässä keskustelussa.

Tuntuu, ettei kukaan ymmärrä sinua, vaikka ihan hyvää hyvyyttäsi täällä kommentoit. Kyllähän sinulla on oikeus muita näin ojentaa, olethan omasta mielestäsi täysin oikeassa. Sinun mielestäsi nainen, joka on muiden miesten "käyttämä" - siis nainen on halunnut jonkun muun miehen kanssa seksiä - on huora. Sinunhan sitä naista olisi pitänyt saada, eikä kenenkään muun. Sinun mielestäsi naisten kuuluisi palvoa sinua ja valtavaa elintäsi.

Maailmassa on niin suuri vääryys, kun näin ei kuitenkaan tapahdu. Herää jo todellisuuteen, vitun idiootti. Sinä haukut täällä muita, hädin tuskin yrität perustella omia mielipiteitäsi, et lue saati ymmärrä muiden näkemyksiä ja haluat vain pitää yllä jotain perverssiä illuusiota siitä, että sinä olet alistettu.

Sinä olet vitunmoinen uhriutuja. Kaikesta, mitä olet sanonut, voi vain päätellä, että olet yksinäinen, vajaaälyinen, katkera, tunnevammainen ja epäinhimillinen paskakasa, joka ulkoisesti ja osin kognitiivisilta taidoiltaan muistuttaa ihmistä. Sinä tarvitset hoitoa jossain sellaisessa paikassa, missä olet kokovuorokautisessa tarkkailussa. Sinä olet myrkyttänyt itsesi.

Rumat sanasi eivät voi vahingoittaa muita, mutta sinua ne vahingoittavat. Sinä luulet olevasi kaikkien yläpuolella, mutta todellisuudessa tiedät olevasi pelkkä raunio. On ymmärrettävää, että kun tällainen tilanne jatkuu pitkään, ei voi kuin katkeroitua. Olet vihainen, koska olet monen miehen käyttämä huora. En viitsi kertoa ettet tule housuihisi sitä miettiessä ;D. Sinulla tulee paskat housuihisi, koska jännämiehet ovat vedelleet sinua harjanvarsilla perseeseen. Paljonko olet ansainnut pimeää tuloa jakamalla itseäsi?

Läähätätkö sä samalla kovaan ääneen kun ahdistelet noilla törkyfantasioillasi naisia netissä? Käy se "keskustelu" tarvittaessa näinkin.

Sitähän se täällä on ollut jo pitempään. Itse kukin voisi miettiä millä tyylillä keskustelee. Itse vedän jatkossa volyymin kaakkoon kun kohtaan trollailua. Näin minäkin päätin, ei tollaisiin törkeisiin juttuihin jaksa enää vastata kiltisti. Kaikesta, mitä olet sanonut, voi vain päätellä, että olet yksinäinen, vajaaälyinen, katkera, tunnevammainen ja epäinhimillinen paskakasa,.. Minulla tuli kahvit nenästä näppikselle heti niitä aikoja kun luin hänen kommenttinsa.

Vitutti kun meni hyvät kahvit. Törkeiksi jutuiksi lasket varmasti kaikki feminismin vastaiset kommentit. Taas sitä nähdään, että naiset ovat lammasmaisia seuraajia, jotka katsovat ylöspäin alfaa.

Erittäin hyvää mainosta feminismille paskahousutäti, että et pysyt keskustelemaan asiallisesti vaan kaiken lisäksi vielä matkit antifeministiä, millä todistat että pidät hänen juttujaan parempina kuin omiasi. D Jatka samaan malliin! Ihmisten täytyy nähdä totuus teistä! Taidat itse olla jonkinlainen feministien kätyri kun annat noin iljettävän ja tyhmän kuvan feministin vastustajista.

Hups, paljastinko sinut nyt?? Joten taas olin oikeassa. Femakkokurppa suuttui, eikä pystynyt kiistämään mitään mitä sanoin. Se olet sinä jo näytät kaikille mikä teidän femakkojen taso on, ja sinä teit sen taas. Voin vaiin huudattaa sinua, ja saada siitä huvia samalla kun tiedän sinun maaalvan itsesi ja muut femakot nurkkaan. Ei tuota sinun autistista lapsellisuuksien luettelointiasi ja törkytekstin suoltamistasi kukaan vähääkään järkevä ihminen pidä yhtään minään..

Totta kai sinä sanot noin, sillä se lista osoittaa että olen oikeassa, ja sinä ennalta-arvattava tyhmä huora joka jälleen toistelee autistisesti ja ennustettavasti kurpparaivoklisheitä kun sinuun on osunut. Lisäksi tuo on jälleen osoitus miten noloa vanha huora olet, kun sinä haukut muita vanhoiksi ja suuttuneiksi; lisäys listaan "itte oot"-defenssi. Äläkä unohda passiivis-aggeressiivisia teinix-hymiöitä Sinä olet vai niin tyhmä, että silti todistat yhä enemmän pointtini ja näytät yhä enemmän siltä, ettet oikeasti keksi mitään uutta, ihan kuten olen sanonut.

Minä näin ollen voitan, sillä osoitat minun olevan oikeassa. Samoin, se jota kohtaan hyökkäät on selvästi osunut sinua arkaan paikkaan.

Se että sanot jotain ei taaskaan riitä tekemään siitä totta - ja kuka tahansa viestejäsi lukenut näkee, että olet paitsi asiaton kirjoittaja, niin myös sairas ja harhainen ihminen: Ja taas tyhmän feministihuoran eli tarralenkarin ties miten monest multinikki, ulvahti kun siihen osui ja upposi.

Samalla kun se turvatuuu läpi koko ketjun käyttämäänsä itte oot-defenssiin, ja mukana on muiltakin nikeiltä tutut passiivis-aggressiiviset hhymiöt, sillä se teinix-taso kun tulee väkisinkin jälkeenjääneeltä femakolta ilmi. Millä tavoin sinä olet keskustellut asiallisesti?

Muista, tämä on etusivulla, ja nyt jos et pysty todistamaan sitä, sinä todistat vastapuolen olleen taas oikeassa ja näyttää ihmisille mitä feminismi on. Vai oletko juuri niin streotypioista todistavat kuin miltä vaikutat? Haluaisin vielä sanoa, että tavallaan ymmärrän, mistä feminismi-viha nousee. Te, jotka inhoatte aatetta, ette ole todennäköisesti tulleet kuulluksi ja ymmärretyksi naisten puolelta.

Voi olla, että lapsuudenkodissa äiti oli kamala yksinvaltias, joka sorti lapsiaan. Toisaalta voi olla, että äiti oli ihana ja herttainen, eikä sellaista emäntää meinaa teille itsellenne löytyä. Tai kenties isänne opetti, että naiset ovat ennemmin käyttötavaraa kuin ihmisiä. Syy feminismi-vihaan voi toki olla myös jotakin muuta. Haluan tässä korostaa, että itse en vihaa miehiä.

Tiedän, että tuolla kaupungilla jos kohdattaisiin, olisitte varmasti oikein söpöjä ja mukavia. Ei meillä oikeasti ole kovinkaan suurta eroa, haluamme kaikki tulla kohdelluksi samanarvoisina. Feminismi on kuin sovinismi mutta käänteisenä. Feminismi naamioidaan tasa-arvon taakse. Kukaan ei halua feministiä tai ääripään ihmistä elämänkumppaniksi,pois luettuna tietysti itse ääripään miehet jne.

Ei ihme että Suomessa erotaan kun moni on feministi ja syyttelee ukkoaan joka asiasta. Lisäksi naiselle ei enää kelpaa kukaanmies kun joka tuutista kailotetaan olet sitä ja sitä ja tuota et saa hyväksyä Toivottavasti suomalainen feministi nainen kuolee sukupuuttoon. Nyt sinulla menee puurot ja vellit sekaisin. Sillä, että naiset eivät halua jakaa elämäänsä kenen tahansa kanssa ei suoranaisesti ole feministinen ongelma, vaan ihmisoikeus.

Kenenkään ei ole pakko olla kenenkään kanssa, piste. Tietenkin nainen saa itse valita, haluaako perheen, ja jos onni käy että löytää sopivan kumppanin siihen myös, niin se on pelkästään hieno asia. Aivan sama oikeus on miehillä. Mutta ihmisen arvo ei missään määrin saa määrittyä sen perusteella, haluaisiko kukaan hänestä kumppania.

Feminismi on paljon pahempi ja sairaampi aate kuin sovinismi. Kiitos tästä hyvin perustellusta näkemyksestä. Tai oikeastaan, ei sittenkään kiitos. Tuo oli äärimmäisen turha ja typerä kommentti. Feminismi on hyvin laaja ilmiö naiseutensa menettäneiden naisten keskuudessa.

Sovinisni on taas on marginaali-ilmiö miehisten miesten keskuudessa. Tiesitkö, että hyvin monet niistä naisista, joiden perään kuolaat, ovat feminismin kannattajia? En toki kuolaa polkkatukkaisten keskivartolihavien tatuoitujen vihervasemmistolaisten naisten perään.

Käsityksesi feministeistä on aika rajoittunut. Itse uskon, että sinä olet mukavan näköinen ja luontoinen mies, joka on vain jostain syystä päättänyt suuttua naisille siitä, että he pitävät omia puoliaan. Korjaa toki, jos olen väärässä. Feministit ovat sisäisesti niin mätiä ja sekaisin, että on täysin yhdentekevää miltä he näyttävät ulkoisesti.

Feministien trollauksia on aina kiva lukea. Oletan sinun olevan kuvaukseni mukainen kuten femakot yleensä. Oleta vaan, minun ei tarvitse sinulle todistaa ulkonäköäni.

Sinä olet varmasti syötävän söpö. Kiinnostavaa, että ajattelet noin. Itse ajattelen, että feminismi nimenomaan kannustaa naisia olemaan naisia ja ylpeitä naiseudestaan, tai ainakin sen pitäisi tehdä niin.

Ongelma yhteiskunnassa ei ole biologinen sukupuoli, tai siihen liittyvät erilaisuudet ja ominaisuudet, vaan se, että miehuus, miehiset ominaisuudet ja miesten tekemiset arvotetaan perinteisesti hyviksi ja kiinnostaviksi ja naiselliset ominaisuudet ja naisten tekemiset nähdään arvottomina.

Ketä kiinnostaa naisurheilu, naistaide, nais-mikäikinä, sen enempää, kuin vaikkapa perheen pyörittäminen ja äitinä oleminen.. Joskus tuntuu, etteivät feministit edes itse arvosta naiseutta. Usein feminismi tulkitaan naisten pyrkimykseksi hankkia mahdollisimman miehisinä pidettyjä ominaisuuksia, mutta tämän sijasta feminismin tulisi antaa naisille myös lupa olla naisia ja tietysti pyrkiä nostamaan naiseuden arvostusta yhteiskunnassa, muutenkin kuin vain seksuaalisena hyödykkeenä, eikä pyrkiä tekemään naisista miehiä Sovinismi on edelleen niin sisäänrakennettua meidän kulttuurissa , ettei sitä välttämättä edes huomaa.

Olet sinäkin höpsö likka. Naisia arvostetaan kun heillä on naisellisia ominaisuuksia, eli he ovat kauniita ja nuorekkaita, tai käyttäytyvät naisellisesti. Supermallit ja seksisymbolit ovat yhtä lailla ihailtuja kuin urheilijatähdet ja toimitusjohtajat. Valitat siis siitä kun miehekkäitä ominaisuuksia osoittavaa naista ei arvosteta kuten miehekkäitä ominaisuuksia osoittavaa miestä? Entä arvostetaanko naisellisia ominaisuuksia osoittavaa miestä kuten naisellisia ominaisuuksia osoittavaa naista?

Jos Eva Wahlström "lyö kuin mies", arvostetaanko häntä? Jos hän voittaisi Edis Tatlin nyrkkeilyottelussa, tulisiko arvostusta? Koska Edis Tatli on taitavampi, nopeampi ja vahvempi nyrkkeilijä kuin Eva Wahlström. Eikä minulla ole mitään Evaa vastaan, olen tavanut hänet ja hän on erittäin mukava ja hauska nainen.

Luultavasti yhäkin paras kuvaus asiasta, 40 yh-äidin toimesta: Nainen voi vain olla nainen, ja olla arvostettu. Mitään ei tarvitse tehdä tai osata. Mutta jos ei satu olemaan edustavan näköinen, kykyjen riittäessä nainen voi myös olla kuin mies ja tulla arvostetuksi.

Miehen on puolestaan oltava kuin Mies. Pitää tehdä ja osata, muuten mies ei ole mitään. Ongelma on siinä että harvan naisen kyvyt riittävät. Edis Tatli on kiistatta parempi nyrkkeilijä kuin n. Työelämässä miehet ovat keskimäärin parempia etenemään johtotehtäviin syyllistymättä naisten bravuurinumeroon eli juonitteluun ja sosiaalisten kuppikuntien rakentamiseen. Miehet ovat niitä jotka nostavat kissan pöydälle, naiset niitä jotka hipisevät keskenään ja yrittävät juonia päätökset muilta salassa.

Voi jeesus tätä logiikkaa. Kilpailetteko te keskenänne tyhmyydessä? Pääni päällä ei lue kuplaa "kannattaa tasa-arvoa". Taisit tahallasi missata minun pointin. Kuka mukamas olikaan se, joka antoi käärmeen vietellä itsensä ja on syypää ihmiskunnan ahdinkoon? Symbolitasolla naiseus rinnastetaan yöhön, kuuhun, passivisuuteen, melankoliaan, heikkouteen, kaikkeen negatiiviseen ja miehuus puolestaan päivään, aurinkoon, aktiivisuuteen, voimaan yms positiiviseen.

Voi tuntua kaukaa haetulta, mutta kulttuurin pintatason alapuoliset asiat on niitä, mistä päällimmäiset mielipiteet ja käsitykset sikiävät, osittain huomaamattakin. Tutkittu fakta on, että miehet eivät esimerkiksi lue naiskirjailijoiden kirjoja, mutta naiset lukevat sekä miesten, että naisten kirjoittamia kirjoja ja sama ilmiö pätee lähes kaikkeen mitä naiset tekevät, vaikkapa urheiluun.

Puolet maailman populaatiosta ei ole pätkääkään kiinnostunut siitä mitä toinen puoli tekee, paitsi jos se liittyy mainitsemaasi hyvältä näyttämiseen, tai seksuaalisiin palveluksiin. Voi olla vaikea uskoa, mutta monet naiset haluavat olla ja toimia myös ihan vain ihmisinä ja tulla kohdelluiksi sellaisina.

Sama pätee varmasti miehiinkin. Eva Wahlström lyö kuin nainen, koska on nainen. Ja omalla tavallaan erittäin upea sellainen. Nainenkin voi olla voimakas, nopea, rohkea ja sietää kipua.

Nainen voi myös olla rehti, älykäs, huumorintajuinen, luotettava, mitä ikinä.. Miehet ovat vain kautta aikojen halunneet omia kaikki hyvinä pidetyt ominaisuudet kuvaamaan omaa sukupuoltaan.

Sitä ja tuota ja tätä, tää on niin parasta! Moni feministi on kuule tehnyt kauppansa ja erittäin hyvin ja moni pahaa-aavistamaton duunarimies on naimisissakin feministin kanssa eikä ole tajunnut edes valittaa;. Keskustelisin aiheesta mielelläni, mutta se olisi hyödytöntä, koska väität feminismin ajavan tasa-arvoa.

Tältä pohjalta puhuisimme toistemme ohitse. Feminismi ei ole koskaan ajanut tasa-arvoa, ei aja sitä tällä hetkellä, eikä tule koskaan ajamaankaan. Parempaa onnea seuraavaan avaukseen. AP teki avauksen pelkästään trollatakseen. Voi itku, trollasinko minä teitä? Kylläpä nyt tuli paha mieli, loukkasin teidän herkkää miehuuttanne kyseenalaistamalla typerät ennakkoluulonne feminismistä.

Vai olisiko sittenkin niin, että teitä vituttaa, koska ette kertakaikkiaan osaa perustella kantaanne kunnolla? Että teidän argumenttinne, kaikessa hienoudessaan, ovatkin aika puutteellisia niin kuin te varmaan itsekin olette? Feminismi ei tarkoita tasa-arvoa. Joten asiaa koskevat avaukset on trollausta. Taas ihan loistava argumentti ilman perustelun perustelua! Haluatko jatkaa tätä eipäs-juupas-vänkäämistä vielä kuinka pitkään?

Minunkin kommentti oli niin puutteellinen ettet osaa edes vastata kun tiedät sen olevan totta. Koska tasa-arvo ei tarkoita feminismiä, on femakoiden kanssa keskustelu jo lähtökohtaisesti samaa kuin puhuisi mielisairaalle joka on keskivartalolihava, polkkatukkainen ja tatuoitu.

D Nyt kerrohan meille valkoisesta heteromiehestä ja hänen pahuudestaan. Saapuiko valkoritari-pua suojelemaan pientä heikkoa ja herkkää helgamiestä? D Enkä muuten meinaa auttaa sinua kertomalla yhtään toivomiasi runkkufantasioita.. Itse arvostan valkoista miestä enemmän kuin miestä juuri mistään muualta, kulttuurisilta perusteilta katseltuna, vaikka skarpattavaa on vielä tälläkin rutosti kun yhteistä palloamme katselee.

D Tyypillinen femakkokurppa joka osoittaa miesten ylivoimaisuuden, käyttämällä mies-nimimerkkiä, mutta logiikka ja täysin oksymoroniset lausumat paljastavat hänet. Te femakothan tässäkin ketjussa olette tuollaisia tutisevia nyhveröitä jotka olette kuin lauma kanoja paskahousutäteilemässä ja osoittamassa nais-solidarisuutta heti kun alkaa tulla selkään.

Olipa heikko vastaveto, tänään et ole vissiin oikein vireessä? No, jos kuitenkin tarkkoja ollaan niin sinähän eniten se femiinin temperamentin täällä omaat kaikista kirjoittelijoista: D Sinä sanot etten ole vedossa, ja sinä et itse pysty vastaamaan edes viestiini, vaan jatkat tuota sinun tissiposkivinkujan roolitusta, nyt turvautuen itte oot-defenssiin.

Taisi nyt suhun osua ja upota - vaihteeksi - älämölöstäsi päätellen: D Omat viestisi ovat olleet pelkkää!!! DD " Sori vammaiset, olette näiden aidosti häiriintyneiden yläpuolella. D kaikkien aikojen häiriintyneinein nettitrolli haukkuu muita häiriintyneiksi!! Huumorintajua sulta ei ainakaan puutu ;D. D Kurppa on silmittömän raivon vallassa. D Kurppa on niin silmittömän raivon vallassa, eikä pysty enää muuta kuin matkimaan, ja täten osoittamaan ihailunsa minua kohtaan. Jokohan annettais tälle huonosta itsetunnosta kärsivälle pikku surkimukselle viimeinen sana?

Loppuisi turha vänkääminen, joka ei johda mihinkään. Femakkokurppa turvautuu shaming languageen. D Aika hyvä tapa yrittää peittää se fakta, ettet ole pystynyt vastaamaan minulle tai muillekaan, vaan ainoastaan käytymään kuten stereotyyppisen tissiiposkifemakon osoittaa käyttäytyvän. Ensimmäinen fiksu tekosi tässä ketjussa, on tajuta luovuttaa.

SE, että hakkaat päätäsi seinään, ja toistelet kurppraivoklisheitä ja räkäpäisiä raivonpurkauksia ja vielä kun kruunaat sen osoittamalla ihailua vastapuolelle matkimisella, on jotain mikä ei erityisesti imartele sinua.

Katsos, luuseria pahempi on huono häviäjä, ja se sinä olet. Taidat oikeastikin olla jonkinlainen masokisti kun tykkäät nolata itseäsi täällä jatkuvasti: D Osu ja uppos! Paskahousutäti ei sitten lopettanutkaan. Sen verran taas osui, että älähdyshän sieltä tuli. Onko noin kiva hakata päätänsä seinään? Onko kivaa kun huudatan sinua niin että olet täysin kontrollissani?

Nytkin toistelet täsmälleen tuota samaa kurpparaivokaavaa: Hyväksytään, sinä olet miehistä hienoin ja paras ja aina oikeassa. Olen niin katkera kun en voi sinua saada, oi ihmisistä haluttavin. Uskon, että muut ovat samaa mieltä. Harmi, että kaikki miehet eivät ole tuollaisia, kuin sinä. Voin vain toivoa, että et enää kirjoittelisi tänne, koska jokaisen viestisi lukeminen kirvoittaa katkeria kyyneliä silmäkulmaani, sillä haluaisin vain unohtaa, että noin täydellinen ihminen on olemassa D Kannattaisko käyttää yhtä nimimerkkiä ",vasemmanjalansaapas", sillä multinikkaamisen kanssa on vähäsen sama kuin valehtelun; on vaikea pitää yllä kulisseja?

Etenkin nyt, nyt kun tämä on etusivulla ja kaikki näkee minkälaisia te feministit olette, tai tietysti jos haluat näyttää miespuolisen vastustajan ylivoimaisuuden, niin jatka samaan tapaan. Minun voittonihan tämä on, ja myös jokaisen muun anti-feministin.

Kyllä te saatte pitää feminisminne ja olla niin feministejä kuin haluatte, kunhan se ei vaikuta minun elämääni. Ei se tosiaankaan ole minulta pois, kunhan se ei ole minulta pois. Feministien mielestä naisten pahimmat tasa-arvo-ongelmat: Naisten yliedustus korkeakouluissahan ja nykyään jopa ammattiloppilaitoksissahan on "ongelma", jota taivastellaan aina välillä julkisuudessa.

Ja nimenomaan, ennen kuin kukaan ehtii tuoda vanhan vastakkainasettelun esiin: Katsos, nainen on tottunut jo lapsesta saakka tekemään enemmän töitä menestyksen eteen. Pojat saavat olla poikia, sehän on vain reipasta ja vitosen keskiarvolla pääsee presidentiksi.

Kun tyttö on hyvä koulussa, on hän kympin tyttö joka on vieraantunut todellisuudessa. Poika taas on fiksu. Näiden stereotypioiden ylläpitämiseen kylläkin syyllistyvät kummankin sukupuolen edustajat. Tasa-arvoajattelun tarkoituksena on tuoda esiin kumpaakin sukupuolta kahlitsevat stereotypiat, kuten myös se että nainen olisi automaattisesti parempi lähivanhempi, mikä ei pidä todellakaan paikkaansa.

Kukaan täysjärkinen ei usko valheitasi. Minulta kuppi meni nurin viimeistään, kun naisasiainliitto unioni kommentoi Tapanilan joukkoraiskausta. Voit edelleen lukea vaikka Ulla Appelsinin kirjoituksen asiasta. Jollain mielenkiintoisella logiikalla Tapanilan raiskaus on nimittäin Naisasialiitto Unionin mielestä oikeastaan koko suomalaisen yhteiskunnan vika: Kannanotto löytyy Unionin ". Joukkoraiskaus on vastenmielinen, väärä ja kaikin puolin tuomittava teko.

Etnisyyksillä repostelu puolestaan on tässä yhteydessä turhaa, koska sillä ei itsessään ole mitään tekemistä seksuaalirikosten kanssa. Naisasialiitto Unionin pointti oli, että raiskaaminen on naisen alistamista, eikä todellakaan mikään uusi ilmiö täällä Suomessa.

Raiskaus on raiskaus ja rangaistava teko. Tuo yhteys patriarkaariseen yhteiskuntaan on Naun ratsastamista tuolla vastenmielisellä teolla. Patriarkaalinen yhteiskunta ei palvele puolta yhteiskunnan jäsenistä, minkä vuoksi sitä on syytä vastustaa. Yhteys raiskauksien ja patriarkalismin välillä ei todellakaan ole tuulesta temmattu. Joko isänsä tai aviomiehensä. Olet varmaan tietoinen, että kun jotakuta kohdellaan kuin esinettä, hänen ihmisarvoaan loukataan. Raiskaaminen on tapa, jolla mies osoittaa valtaansa naiselle.

Feminismin myötä naiset eivät tällaiselle vallankäytölle alistu, koska emme ole kenenkään omaisuutta. Vihervasemmistolaisen feminsimin tavoitteena on tuottaa satoja tuhansia taistelija-YTMejä maahamme naisten iloksi. Rupeat nyt levittämään savuverhoa varsinaisen asian ympärille. Tuolla teolla ei ollut mitään tekemistä suoöämalaisen yhteiskunnan arvojen kanssa. Se oli vain rikos, jota feministit pyrkivät käyttämään hyväkseen ajaakseen asiaansa. Itsepä haluat levittää savuverhoa sen ympärille, että suomalaiset miehet raiskaavat siinä missä ulkomaalaisetkin.

Et halua tunnustaa kulttuurin systemaattista taipumusta naisiin kohdistuvaan väkivaltaan, vaan mieluummin näet koko kuvion rasististen okuläärien kautta. Saanko minäkin raiskata ja hakata naisia, siksi koska joku muukin on aikaisemmin niin tehnyt? Sinun argumentteihin viitaten ilmeisesti saisin, eikä minua saisi syyttää vaan niitä kaikkia jotka ovat luoneet raiskaamisen ja väkivallan kulttuurin.

Voi sinua höpönassua, mistä tuollaista sait päähäsi? En mitenkään väittänyt tuollaista. Sanoin hyvin selvästi, että raiskaus on äärimmäisen tuomittava teko, teitpä sen sitten sinä tai joku muu millä tahansa ajan hetkellä. Sinulla täytyy olla hieman omituinen tapa lukea näitä minun kirjoituksiani. Vedit patriarkaattikortin esiin ja vähättelit ulkomaalaisen tekemää raiskausta, koska joku suomalainen mieskin on raiskannut.

Viet edelleen juttua sivuraiteille tahallasi. Minä en ole kommentoinut mitään rodusta tms. Itse lopetan tämän keskustelun tähän, koska se ei enää etene.

Missään välissä en vähätellyt. No nyt en aivan ymmärrä, että mikä sitten edes oli alkuperäisen suuttumuksesi pointti, jos ei tuo? Naisjärjestöt ja feministit tuottavat ja halajavat maahan taistelija-YTMejä. Näin naiset saavat raiskausseksifantasiansa toteutettu käytännössä. Yleisesti tiedetään että taistelija-YTMit raiskaavat kantaväestöön nähden n.

Toki joukkoraiskausten osalta taistelija-YTMit ovat vieläkiin tehokkaampia suhteessa kantaväestön miehiin. Taistelija-YTMit osaavat myös verkottua ja muodostaa tuhannen miehen raiskauspartioita. Jos jollakin on raiskausfantasia, se on ihan okei. Sitä voi toteuttaa varmasti jotenkin, jos niin haluaa. Naisilla ei kuitenkaan kollektiivisesti ole himoa tulla raiskatuksi, niin kuin ei ole miehilläkään varmasti halua raiskata, etnisyyteen katsomatta. Naisjärjestöillä ja feministeillä on koko naisväestöä koskeva raiskausfantasia.

Joka toteutuu tehokkaasti ja taistelija-YTMien avulla. Sinulla se fantasia kuulostaa olevan. Tsemppiä sen kanssa pärjäämiseen, on varmasti rankkaa. Naisten raiskaufantasia on fakta.

Samoin se että femakot haalivat tänne tietoisesti raiskaajia, tarkoittaa sitä että he haluavat raiskausten lisääntyvän. Toinen vaihtoehto on se, että he ovat niin tyhmiä etteivät ymmärrä syytä ja seurasta, tai yksinkertaisia laskutoimituksia kuten 1 1. Oli syy sitten kumpi tahansa, on kansan turvallisuuden nimissä feminismin syöpä tuhottava.

Pakolaismies raiskaa tilastollisesti todistetusti 17 kertaa todennäköisemmin kuin suomalaismies. Jos raiskaus on mielestäsi vastenmielistä, väärää ja tuomittavaa niin silloinhan varmaan allekirjoitat sen väitteen että yksikin raiskaus on liikaa, eikö vain? Ja jokainen mamun tekemä raiskaus niitä on ollut paljon, varsin hyvin tiedät, jos olet uutisia seurannut olisi voitu välttää, jos rajat oltaisiin pistetty kiinni eikä oltaisi päästetty pakolaisia tänne.

Ei se poistaisi raiskaustapauksia kokonaan mutta suunta olisi oikea kun raiskaukset vähenisivät, eikö vain? En tiennytkään, että puhumme tässä nyt maahanmuuttopolitiikasta. Asia ei ole niin. Tilastot osoittavat että ulkomaalaiset, nimenomaan Lähi-Idästä ja Afrikasta tulleet, ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa. Samaisessa artikkelissa sanotaan myös näin: Maahanmuuttajataustaisten raiskausrikoksissa tekijä on usein selvin päin, ja teko kohdistuu tuntemattomaan henkilöön.

Mutta asia on kuitenkin erittäin tärkeä tiedostaa. Karkeasti sanottuna suomalainen siis raiskaa kännihimoissaan, eikä välttämättä edes kunnolla tajua mitä tekee. Kun taas ulkomaalainen raiskaa vesiselvänä, eli todennäköisesti vakaan harkinnan seurauksena, tuntematta mitään sääliä uhriansa kohtaan. Mitä tulee feminismiin, en lakkaa hämmästelemästä sitä, että miksi juuri sellaiset ihmiset, jotka todennäköisesti ovat humanitaarisen maahanmuuton suurimpia häviäjiä feministinaiset , kannattavat sitä eniten.

Äskeisessä artikkelissa todetaan vielä näin: Maahanmuuttajia tulee maista, joissa mies on edelleen perheenpää. Muista kulttuureista tulleet miehet eivät välttämättä ymmärrä, että suomalaisen naisen sanoma ei todella tarkoittaa eitä. Reaktiot saattavat olla vähän eri luokkaa, kuin ne, mitä olet tällä palstalla saanut.

Jep, he voivat hyvällä tsägällä ehkä jopa ymmärtää, mistä on kysymys. Heillä kun tuskin on niin voimakkaita ennakkoluuloja ja katkeruutta feminismiä kohtaan. Niin siis he tulevat kulttuureista, jossa mies on perheenpää ja eivät välttämättä ymmärrä että Suomessa naisen ei tarkoittaa eitä. Lisäksi he syyllistyvät moninverroin enemmän raiskauksiin verrattuna kantasuomalaisiin. Kuinka pihalla sitä voikaan ihminen olla En ole pihalla, tunnen miehiä Lähi-idän kulttuureista.

Lopulta toisen ihmisen kunnioittaminen ei ole ihan niin kulttuurisidonnaista, vaan kaikki lähtee yksilön kyvystä nähdä toinen ihminen ensisijaisesti ihmisenä. Eli siis naisten kunniamurhat, kivitykset sun muut, joista valtaosa tapahtuu islamisissa maissa Lähi-idässä ei kerro mitään Lähi-idän eri kulttuureista?

Onko pakko kärjistää tuolla tavalla? Tietenkin noita asioita tapahtuu siellä myös, ja ei, en todellakaan hyväksy niitä. Mutta se, että niitä tapahtuu siellä, ei tarkoita, että kaikki siellä olisivat moisten tekojen kannalla.

Sittemin ollaan naureskeltu asialle, onhan siitä jo vuosia. Mua mietityttää, miksi seksileluun viitataan "kilpailijana" josta ehkä ykkösmies ei tiedä. Jotenkin patriarkaalinen ajatus miehen yksioikeudesta naisensa seksuaalisuuteen.

Dildot ovat nyt kuitenkin nykyään aika perussettiä. Mitähän tämä mahtaisi olettaa jos sattuisi tietämään muista miehistä Ei se sitä vakavissaan sanonut, se on aika hauska tyyppi. Uskoisin, että hyväksyisi myös meidän avoimen suhteen. Blogin tarinassa on parasta se, että siivooja kommentoi asiaa ja noin kepeän iloisesti. Muuten itselle ainakin olis jääny sellainen vähän nolo fiilis, että siivooja tietää nyt vähän liikaa ja kuitenkaan asiasta ei voi puhua.. Nyt kun asiasta on avoimesti vitsailtu, se ei oo enää mikään "juttu", vaan ihan tavallista.

Eiköhän siivoojalla itselläänkin ole kätkönsä.. Siis wohoo, "kaikilla" "surisija"? Ei tulis mieleenkään työntää mitään surisevaa sisääni. Porkkanat, banaanit ja kurkut ovat hyviä leluja, ja ne voi hävittää syömällä. Tylsää jos ihmiskunta tarvitsee sähköä jopa runkkaamiseenkin. Sit ehkä vielä pornovideota netistä, että mielikuvitus saadaan liikkeelle? Ei mut vakavasti, aion tehdä kaverikyselyn, kuinka moni käyttää surisijaa. Mitä vikaa siin omassa kädessä niinku on, tai esineillä, jotka pelkästään penetroi?

Banaani kondomissa on paras löytämäni peniksen simulaatio. Mutta sähköisellä runkkaamisella vissin haetaan muuta Tuntuuko mies sen jälkeen yhtä hyvältä, ja saako orgasmin miehen kanssa yhtä helposti? Vai tarviiko surisijaa miehen kanssa myös? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. No totta kai unohdin koko värkin, sinne se jäi latautumaan kun lähdin töihin. Vastaus tuli muutamassa minuutissa: Edellinen juttu Seuraava juttu.

Kommentit Minua jäi häiritsemään, että miten sukulaissiivooja tiesi jemman?? Onko sukulaissiivooja muuten kuinka läheinen?

D Omia lelujani jotka ovat vahingossa jääneet näkyville on löytänyt tietääkseni vain muutaman vuoden ikäinen lapsemme, joka ei sentään vielä tiedä, mistä on kyse ja pienet valkoiset valheet menevät siis läpi. Mua ei kyllä häiritse yhtään, penkokoon jos pengotuttaa. Hyvältä tyypiltä vaikuttaa toi teidän siivooja: Ahhhaaahh aika hauska kyllä: You must have Javascript enabled to use this form.

Haetaan homoseksuaaliseen seksiseuraa itsetyydytys foorumi

: Haetaan homoseksuaaliseen seksiseuraa itsetyydytys foorumi

HOMOSEKSUAALISEEN KALU MÄRKÄNÄ HOMOSEKSIÄ 247
STRAPON TALLINK HOMOSEKSUAALISEEN CITY HOTEL ARVOSTELU Redtube download homo eturauhas orgasmi
Tarinat gay seksi seksiasennot Norwegian kampanjakoodi homo seksikauppa joensuu
Thai hieronta turussa gay sex work tampere Omakuva peppu ebony homoseksuaaliseen sex
Haetaan homoseksuaaliseen seksiseuraa itsetyydytys foorumi Lopulta kerroin ihastuksen kohteelle. Ja kaikki, mitä siellä toimitettiin, tehtiin hänen toimestaan. En varmaan sitä olekaan. Nyt kun asiasta on avoimesti vitsailtu, se ei oo enää mikään "juttu", vaan ihan tavallista. Aina aiemmin vanhemmat on ollu tukena monenlaisissa asioissa ja on ehkä nykyäänkin, mutta tässä asiassa ei. Setan nuortenryhmäkin kun on täällä päin olematonta näin kesällä: Hänen miehensä sydän häneen luottaa, eikä siltä mieheltä riistaa puutu.

Close Menu