Alaston suomi 24 uskovaisten deitti homoseksuaaliseen

Pois silmistä ja jos tulee ulisemaan jälkikäteen anteeksipyyntöä Tuskin takaisin tulee pahimman sortin kuvottavuudet. Ihan vain uteliaisuudesta kysyn, että miten sinun miehesi voi mennä miespuolisen ystävän kanssa perhelomalle, josta kuulet hänen äidiltään ja veljeltään? Millainen perhemuoto teillä oikein on? Yleensä perhelomalla tarkoitetaan äitiä, isää ja lapsia lomailemassa yhdessä. Mummo tai eno sopii vielä joukkoon, että kyseessä on perheloma. Ennen kuin laadit kostosuunnitelmia, tee selväksi itsellesi ja miehelle si , mikä on perheenne, keitä siihen kuuluu ja miten perheessä toimitaan.

Karrikoidusti sanon, että minun mielestäni on luonnotonta, jos mies on uskollinen. Jos haluaa elää noin, pelisäännöt pitää olla sovittuna. Voin ymmärtää, että tahattomia syrjähyppyjäkin voi tulla jopa naiselle ja jos niillä ei ole jatkoa, niin voi olla parasta vaieta kieltämättä tällöin lähestytään jo valetta , mutta jos tuo on elämäntapa, niin silloin läheistä ei saa johtaa harhaan. Minä jäin kauan sitten kiinni toisesta naisesta ja tuli ero.

En minä tuntenut koskaan syyllisyyttä toisen naisen sylissä, mutta valehdellessani kylläkin. Se kalvasi sieluni olemattomaksi. Kun tuo painajainen oli ohi, päätin, etten enää koskaan valehtele. Ja siitä olen pitänyt kiinni. Se on kyllä kieltämättä maksanut minulle erinäisiä suhteita upeiden naisten kanssa, mutta olenpahan pelannut avoimesti. Valehteleminen on oikeasti väärin. Ainoa asia, jonka varaan voi rakentaa, on totuus, olkoon kuinka kipeä tai vaikea.

No mitäs olet totuuden varaan saanut rakennettua? Minulla on tasan yhtä suuri oikeus "kaupata tapojani" kuin uskollisella miehellä omiaan. Minä elän luonnollisesti, tunnustan haluni ja himoni ja annan niiden ohjata elämääni. Minä en kiellä itseäni enkä petä itseäni. Oletkos miettinyt, että heroiini, tupakka, kokaiini ja kaiken maailman ekstaasit ovat enemmän tai vähemmän vaarallisia huumeita.

Vapaaehtoinen seksi on kaunista ja ihanaa. Se ei ole rumaa. Se voi aiheuttaa kateutta, mutta silloin vika on kateellisessa. Elämääni on sulostuttanut monen monta kaunista nuorta naista. Olen viettänyt ihania hetkiä lähellä toista ihmistä, tuntenut ihoa omallani, maistanut naisen makua ja humaltunut naisen tuoksusta.

Olen tuottanut paljon nautintoa toiselle ja siinä ohessa nauttinut itse paljon. Yksikään partnerini ei kadu kokemustaan. Siitä pidän aina huolen. En lupaa olemattomia enkä yhteistä tulevaisuutta, mutta annan aina kaiken huomioni ja keskittymiseni partnerilleni.

Koko muu maailma häviää silloin. Nainen nukahtaa onnellisena ja täynnä naiseutta kainalooni. Voi olla, että nykyiseni on jo viimeiseni. Hän sallii minulle vapauteni ja haluaa jopa jakaa nautintoni kanssani Et lupaa olemattomia, toisaalta nykyisesi sallii sinulle vapautesi..? Eivätkö entiset sallineet, vai perustitko suhteen sille, että et lupaa, mutta annat toisen silti luulla?

Eikö sinulla voisi olla useita kymmeniä "nykyisiä", kun näin avarakatseisia naisia löytyy ja ovat hoitoosi niin tyytyväisiä?

Ei ole kypsän ihmisen tekosia elää elämäänsä vain halujen ehdoilla. Höh, suvaitsemattomuuttasiko luet tekstejäni omituisesti tulkiten?

Monet suomalaiset naiset eivät halua suhdetta sellaisen kanssa, joka lentää kukasta kukkaan. Mutta, monet suomalaisetkin naiset ovat valmiita seksisuhteeseen sellaisen kanssa. En minä anna toisen luulla mitään! Se, että mennään sänkyyn ei tarkoita, että aletaan seurustella.

Minä en millään lailla anna naiselle tarkoituksella väärää käsitystä. Jos nainen sitten itse kuvittelee jotain, niin se ei ole minun vikani. Mutta rehellisesti, ei tuollaisia ole edes käynyt. Kyllä noista minun ex-heiloistani joistain on tullut satunnaisia fuckbuddyja. Yksi niistä on peräti läheinen minulle. Tyttö jonka neitsyyden vein kymmenkunta vuotta sitten ja joka on palannut luokseni jo monesti aina päättäessään suhteen kulloiseenkin poikaystäväänsä.

Varmaan näet siinäkin jotain pahaa! Nykyiseni pitää myös tytöistä. Miksi kaikkien pitäisi olla samasta muotista? Jos minä olen vajakki, niin sinä ole sisälukutaidoton!

En minä kirjoittanut, että elän vain halujeni ehdoilla. Niin, voittajan ja häviäjän erottaa myös se, että voittaja uskaltaa toteuttaa unelmiaan ja häviäjä kulkee häntä jalkojen välissä uskotellen, että hän elää niin kuin pitää.

Pahimmassa tapauksessa tuollainen häviäjä kuvittelee, että elämän täytyykin olla tuskaa, jotta sitten pääsee paratiisiin. Hei, oletko huomannut, että seksi on kivaa ja kaunista. Ja tarkoitan sellaista seksiä, joihin osapuolet ovat valmiita ja halukkaita. Mitäs jos alkaisi sinkuksi?

Vai tarvitsetko kotona pyykinpesijää, päähäntaputtajaa ja pullanleipojaa? Oletko vielä äidissä kiinni? Miksi olet jonkun kanssa parisuhteessa? Varmasti naisellesi löytyisi joku parempi, uskollinen ja häntä aidosti rakastava ja arvostava. Ette ehkä ole "ment to be" jos on tarvetta paneskella muita. Vai oletko jo lytännyt hänen itsetuntonsa niin maahan että hän luulee että olet parasta mitä hän voi saada, ja pysyy kerta pettämiskertasi jälkeen kanssasi vain koska hän ei uskalla lähteä?

Silloin kun on löytänyt sen oikean rakkauden, ei vaan ole tarvetta pettää, vaikka olisi aiemmin ollut kuinka vilkkusilmä pelimies. Mitähän se edes tarkoittaa? Etkö huomaa, kuinka arvolukittunut olet. Kuvittele oman arvomaailmasi olevan sen ainoan ja oikean.

Ei se miehen luonto mihinkään katoa. Ehkä menee piiloon pariksi vuodeksi, mutta kyllä se aina päätään nostaa lopulta.

Sinun tekstisi on kuin uskovaisen tekstiä. Elä sinä vaan häntä koipien välissä ja odota, että pääset paratiisiin. Sillä välin minä nautin elämästä, siitä jonka uskon olevan ainoani.

Minun elämäni lähtee siitä, etten satuta ihmisiä, jotka ovat minulle tärkeitä. Minä pyrin tuottamaan nautintoa naisilleni, en tuskaa, sillä tiedän, mitä se tarkoittaa. Mikä muka oli tulkintani ja mikä siinä omituista? Olet siis päättänyt, että se, että et lupaa olemattomia, on moraalista toimintaa.

Entä onko väärän luulon oikaisematta jättäminen moraalisi mukaista? Huomaat, että panosi odottaa, toivoo ja tarvitsee enemmän, mutta oman hyötysi vuoksi jätät asian käymättä läpi avoimesti. Toinen ongelmakohta on väittämäsi siitä, että yksikään entisesti ei kadu kokemustaan kanssasi. Eiväthän he soita perään ja kysy tunnelmia. Voisi tulla liian kovaa tekstiä takaisin. Oletat uskollisuushakuisten elävän itsepetoksessa, mutta niinpä vain itsekin haluat uskoa toiminnastasi pelkkää hyvää.

Kolmas ongelma on "nykyisesi". Pelimiehelläkin pitää siis olla joku varalla, eli yksi kiinteämpi suhde. Tälle toiselle luonnollisesti sallitaan teoriassa sama mikä itselle, mutta käytännössä nainen ei toteuta vapauttaan, tai sitten kun alkaa toteuttaa, ollaan ongelmissa.

Nämä edellämainitut ovat siis tietynlaiseen suhdejärjestelyyn liittyviä ongelmia, joten niitä on syytä kommentoida sellaisina, eikä paukuttaa sillä ahdasmielisen leimalla kaikkea mikä liikkuu. Minä jos kuka en jaa perinteistä parisuhdekäsitystä. On se vaan jännää, kuinka huono sisälukutaito nykyään vallitsee.

Eikö koulussa enää opeteta lukemaa. Vai opetetaanko sielä tlukemaan rivien välistä olemattomia? Tietysti yksi ongelma on se, että kun ihmiset pääsääntöisesti luulevat olevansa viisaampia kuin ovatkaan. Mitäs jos lukisit uudestaan tekstini etkä muokkaisi sanomaani likaisessa mielessäsi joksikin peliteoriaksi tai naistenlehtien keittiöpsykologioiden mukaiseksi tapaukseksi.

Nuoret naiset ilmoittelevat treffipalstoilla olevansa bi, koska suosio on siten suurempi. Suomalaisella miehellä on nyt hieman jälkijättöisesti tämä bi-muoti menossa, ei toki koskien heidän omaa tunkkiaan. Tuuthansä mun luo yöksi? Kyllä asian taustalla on vähän muutakin. Kun asiasta on tullut sallitumpi, niin useampi ei kiellä sitä puolta itsestään. Miksi haluat lokeroida ihmisiä.

Minulla on kokemuksia siitä, että kolminpelin jälkeen nainen sanoo, ettei ole bi, mutta myöntää, että tosikivaa oli. Homo, lesbo, bi, hetero - pelkkiä sanoja. Minä olen erilainen kuin sinä. Seksin saralla on trendejä aivan kuten muillakin elämänalueilla, ja ne ovat lähtöisin pääosin pornosta.

En minä halua lokeroida ihmisiä, mistä sait sellaisen käsityksen? Toin esille sen, että kaikenlaisissa suhdejärjestelyissä on omat ongelmansa. Hehkutit jokseenkin kritiikittä omaa malliasi, vaikka todennäköisesti olet aiheuttanut valtavasti pahaa mieltä ihmisille, jotka ovat tunteensa yksikseen kärsineet, vaatimatta sinua osallistumaan jälkien korjaamiseen. Naiseutta sinä et voi kenellekään antaa, se on meissä valmiina ja kukkeimmillaan ilman miestä: Ja sinä tiedät tämän koska olet mies?

Usko tai älä mutta kaikki miehet eivät ajattele samoin. Kaikille miehille seksi vaihtuvan partnerin kanssa ei ole tärkeintä mailmassa.

Et vaikuta itsekään miltään järjen jättiläiseltä kun et ymmärrä, että sinun ratkaisusi ovat hyviä sinulle, mutta eivät välttämättä kaikille muille miehille. Sinä myös kuvittelet omat käsityksesi ainoaksi ja oikeaksi. Miksi sinä voit tehdä niin mutta muut eivät Se ei ole minun elämääni. Et ole näköjään vielä ymmärtänyt, että läheisyys ja - aivan oikein - seksi on kivaa. Kyllä siitä voi pitää ilman mitään pidempiä suhdejärjestelyitäkin - juu, myös naiset.

Miten se, että joku ei "tajua" yhden yön juttujen päälle liittyy siihen, että tämä henkilö ei tietäisi seksin olevan kivaa? Minun mielestäni tunteeton seksi eli paneskelu jonkun ventovieraan kanssa ei ainakaan ole kivaa, kuten ei monen muunkaan. Kyllä minä silti tiedän seksin olevan erittäin mukavaa, en vain ymmärrä miksi sen tajuamiseksi minun täytyisi panna puolta kaupunkia.

En ymmärrä miten seuraavat liittyvät minuun. Nämä ovat jälleen sinun termejäsi ja keksintöjäsi: Mutta, korjaan yhden puoliväärän käsityksesi. On totta, että paneskelu ventovieraan kanssa on monesta epäkivaa, mutta yhtä totta on se, että monen mielestä kiihkea rakastelu ventovieraan kanssa on kivaa Mitä luonnotonta siinä on, että mies on uskollinen? Se on hyvän ihmisen merkki, ja joillain miehillä on tunteet ja he osaavat ajatella naisenkin kannalta asiaa eikä vain omia halujaan.

Minun mieheni on entisiltään saanut näpeilleen pahasti, hän ei halua tehdä samaa minulle. Itsekkin olen entiseni saanut rysän päältä kiinni eikä se ole mukavaa, kun rakkauden kohde pettää.

Kun on ollaan suhteessa, niin silloin ei harrasteta syrjähyppyjä ellei ole sovittu avoimesta suhteesta. Tuo lause tarkoittaa juuri samaa, kuin että elät halujesi ehdoilla. Ja sitä paitsi, ei se seksikään mitään riskitön riippuuvuus ole. Siitä katsos voi joskus syntyä lapsia, vaikka itse et sitä haluaisikaan ja millaisen isän viattomat raukat saisivatkaan.

Ja seksitautejakin on olemassa! Mieti mikä ero on seuraavilla lauseilla: Ehdotan sinulle kurssia yliopistolla. Sen nimi on "tieteen filosofia" tai jotain sinne päin. Yksi olennainen asia älykkyyttä on oppia lukemaan tarkasti ja huomaamaan, mitä lauseet tarkoittavat, mitä ne eivät tarkoita ja mitä ne eivät välttämättä tarkoita.

Menehän nyt siitä jo pelaamaan taas sitä World Of Warcraftia. Siitä onkin jo aikaa kun pidit nörttikaveriesi kanssa Harry Potter tai Star Wars kokoontumisen. Kyllä se on niin että paras on tehä niinkun ittestä tuntuu parhaalta. Pettäminen on väärin ja se sattuu toiseen, voisit sitä ajatella etkä vain itseäsi. Pettäminen on valehtelua, mutta minusta pelimiehet ei tee väärin mikäli eivät valehtele. Itse en kultaani pettäisi ikinä, mutta mun onkin paras olla hyvässä parisuheessa.

Ihminen on itsekäs ja joskus jopa älykäs elukka. Toiset haluavat elää yksin ja toiset haluavat oman laumansa. Jaa valehteleminen on väärin, mutta muiden kanssa saa nussiskella mennen tullen. Se toki kaikille suodaan. Voi sitä riemun päivää, kun suuri rakkautesi narahtaa toisen miehen sylistä! Tämä menee siis Dinolle - suurelle seksisonnille, joka jakaa auliisti siementään pitkin raitteja. Aloittajalla paska vaatimustaso miehen suhteen.

Taitaa olla vähän idiootti. Mun mies jäi valheista valheiden perään kiinni, joista yrittää nyt selvitä, kuinka muutenkaan kuin valehtelmalla lisää. Hän sanoi että jos jätän hänet hän tappaa itsensä. En tiedä mitä teen. Paskat se mitään itseään tapa. Samoin sanoi minulle rakastajani kun petti minua ja uhkasin kertoa vaimolle hänen touhunsa.

En kyllä kertonut vaimolle, mutta mies sai kenkää. Säälin vaimoja jotka uskovat pettäjä äijien valheet. Harkitsen edelleen miehen käräyttämistä, sellaisia Timoja nämä petturit on.

Jos yhdistetään pari aloitusta tältä palstalla siten että kysyn monesti otat suihin mieheltäsi viikossa? Veikkaan että mitä tyytyväisemmäksi teet miehesi niin sitä vähemmän hän haluaa lähteä ryyppyreissulle ulkomaille. Tätä naiset vaan ei useinkaan ymmärrä että se oma käyttäytyminen vaikuttaa siihen että mitä saa takaisin.

Enkä tarkoita nyt pelkästään suuseksiä, se oli vaan provosoiva aloitus tämän ideologian esittämiseen. Aika provosti kirjoitettu, mutta siinä on perää, että uskollisuus on ansaittava. Syrjähyppyyn on aina syy. Jos kotona seksielämä on nollissa, niin kovin suurta uskollisuutta ei kannata odottaa. Tämä pätee niin naisiin kuin miehiinkin. Eikös ollut aika niskavillat pystyyn nostattava provo ;-D Täällä monissa viesteissä naisten ongelmana on se että mies ei huomioi tarpeeksi ja haluaa olla poissa kotoa.

Musta tuli edellisessä parisuhteessa juuri sellainen mies koska avopuolisoni harrasti henkistä väkivaltaa erittäin tehokkaasti kieroilemalla ja mököttämällä mitä ihmeellisimmistä asioista. Kuka sellaista haluaa huomioida? Juuri tämän asian takia kun joku valittaa että miksi toinen ei anna huomiota niin ekaksi tulee mieleen että mikähän on se todellinen tilanne siellä taustalla?

Että yritetäänkö sitä huomiota kerjätä kaulimen kanssa kiroillen. Ei kukaan nainen Voi miespoloiset työntäkää se tappinen vaikka puunkoloon, mutta toivon vakaasti, että yksikään nainen ei ota sitä suuhunsa.

Yököttää, sillä kyllä tällaisen miehen päänuppi on ihan sekaisin. Paskenen kä suuhun, ei ikinä. Viskaa kuule yli laidan vain. Äläkä pahemmin selittele miksi. Miehet on kun koiria, kun niille kääntää selkänsä ja lähtee meneään toiseen suuntaan ne hätääntyy ja alkaa kipittämään perästä.

Siinä vaiheessa on se haluamasi koston paikka. Ole kun et tuntisi koko tyyppiä. Vastaa puhelimeen koko nimelläsi virastoäänellä ja kun se sitten esittelee itsensä, kysy vaan ai anteeks kuka? Missään tapauksessa älä ala huutamaan vaan suorista ryhti ja valuta jääpuikkoja luurin kautta. Jos asutte yhdessä, sulla on hyvää aikaa pakata tavarat ja sarjottaa lukot sillävälin kun ovat reissussa. Tsemiä, pystyt kyllä siihen. Vaikka JUssi olenkin Ihminen määrittelee itsensä niinkuin haluaa, mutta se on eriasia miten muut hänet määrittelevät.

Ja hän tuossa näyttää määrittelevän kaikki bi-seksuaaleiksi: Tämä on minun mielipiteeni, mutta antaa asian olla. Määritelkööt kukin toiset niinkuin tykkäävät. Anteeksi jos kerroin oman mielipiteeni hänen seksuaalisuudestaan olisin voinut kyllä ilmaista asian hieman toisinkin, että oltaisiin vältytty tältä väärinkäsitykseltä. Onko syy väkivaltainen kuri omista vanhemmista Nainen ja mies turvautuu väärälle puolelle sex hysteria..

Puhukaa ja avautukaa Miksi luoja loi meidät Mieheksi ja naiseksi.. Mikä on luojan malli Kertokaa Jos ei siis ihastu tai rakastu, ajattelee vain että millaistahan saman sukupuolen kanssa olisi olla, ja ehkä haluaisi seksuaalisessa mielessä, niin silloinko ei ole bi? Pitää olla aina tunteet mukana? Tähän mä voisin kyl valitettavasti sulle sanoa et ainakin toistaiseksi väärässä. Kyllä minäkin olen lesbo, juu, kun katslen joskus naisten alastonkuvia. Selvä lesbo minä olen. Vastaa alkuperäiseen viestiin "Kaappi Bi"?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

.

Alaston suomi 24 uskovaisten deitti homoseksuaaliseen

Ei ole kypsän ihmisen tekosia elää elämäänsä vain halujen ehdoilla. Höh, suvaitsemattomuuttasiko luet tekstejäni omituisesti tulkiten? Monet suomalaiset naiset eivät halua suhdetta sellaisen kanssa, joka lentää kukasta kukkaan. Mutta, monet suomalaisetkin naiset ovat valmiita seksisuhteeseen sellaisen kanssa. En minä anna toisen luulla mitään! Se, että mennään sänkyyn ei tarkoita, että aletaan seurustella. Minä en millään lailla anna naiselle tarkoituksella väärää käsitystä. Jos nainen sitten itse kuvittelee jotain, niin se ei ole minun vikani.

Mutta rehellisesti, ei tuollaisia ole edes käynyt. Kyllä noista minun ex-heiloistani joistain on tullut satunnaisia fuckbuddyja. Yksi niistä on peräti läheinen minulle. Tyttö jonka neitsyyden vein kymmenkunta vuotta sitten ja joka on palannut luokseni jo monesti aina päättäessään suhteen kulloiseenkin poikaystäväänsä.

Varmaan näet siinäkin jotain pahaa! Nykyiseni pitää myös tytöistä. Miksi kaikkien pitäisi olla samasta muotista? Jos minä olen vajakki, niin sinä ole sisälukutaidoton!

En minä kirjoittanut, että elän vain halujeni ehdoilla. Niin, voittajan ja häviäjän erottaa myös se, että voittaja uskaltaa toteuttaa unelmiaan ja häviäjä kulkee häntä jalkojen välissä uskotellen, että hän elää niin kuin pitää. Pahimmassa tapauksessa tuollainen häviäjä kuvittelee, että elämän täytyykin olla tuskaa, jotta sitten pääsee paratiisiin. Hei, oletko huomannut, että seksi on kivaa ja kaunista. Ja tarkoitan sellaista seksiä, joihin osapuolet ovat valmiita ja halukkaita.

Mitäs jos alkaisi sinkuksi? Vai tarvitsetko kotona pyykinpesijää, päähäntaputtajaa ja pullanleipojaa? Oletko vielä äidissä kiinni? Miksi olet jonkun kanssa parisuhteessa? Varmasti naisellesi löytyisi joku parempi, uskollinen ja häntä aidosti rakastava ja arvostava. Ette ehkä ole "ment to be" jos on tarvetta paneskella muita. Vai oletko jo lytännyt hänen itsetuntonsa niin maahan että hän luulee että olet parasta mitä hän voi saada, ja pysyy kerta pettämiskertasi jälkeen kanssasi vain koska hän ei uskalla lähteä?

Silloin kun on löytänyt sen oikean rakkauden, ei vaan ole tarvetta pettää, vaikka olisi aiemmin ollut kuinka vilkkusilmä pelimies. Mitähän se edes tarkoittaa? Etkö huomaa, kuinka arvolukittunut olet.

Kuvittele oman arvomaailmasi olevan sen ainoan ja oikean. Ei se miehen luonto mihinkään katoa. Ehkä menee piiloon pariksi vuodeksi, mutta kyllä se aina päätään nostaa lopulta.

Sinun tekstisi on kuin uskovaisen tekstiä. Elä sinä vaan häntä koipien välissä ja odota, että pääset paratiisiin. Sillä välin minä nautin elämästä, siitä jonka uskon olevan ainoani. Minun elämäni lähtee siitä, etten satuta ihmisiä, jotka ovat minulle tärkeitä.

Minä pyrin tuottamaan nautintoa naisilleni, en tuskaa, sillä tiedän, mitä se tarkoittaa. Mikä muka oli tulkintani ja mikä siinä omituista? Olet siis päättänyt, että se, että et lupaa olemattomia, on moraalista toimintaa. Entä onko väärän luulon oikaisematta jättäminen moraalisi mukaista? Huomaat, että panosi odottaa, toivoo ja tarvitsee enemmän, mutta oman hyötysi vuoksi jätät asian käymättä läpi avoimesti.

Toinen ongelmakohta on väittämäsi siitä, että yksikään entisesti ei kadu kokemustaan kanssasi. Eiväthän he soita perään ja kysy tunnelmia. Voisi tulla liian kovaa tekstiä takaisin.

Oletat uskollisuushakuisten elävän itsepetoksessa, mutta niinpä vain itsekin haluat uskoa toiminnastasi pelkkää hyvää. Kolmas ongelma on "nykyisesi". Pelimiehelläkin pitää siis olla joku varalla, eli yksi kiinteämpi suhde.

Tälle toiselle luonnollisesti sallitaan teoriassa sama mikä itselle, mutta käytännössä nainen ei toteuta vapauttaan, tai sitten kun alkaa toteuttaa, ollaan ongelmissa. Nämä edellämainitut ovat siis tietynlaiseen suhdejärjestelyyn liittyviä ongelmia, joten niitä on syytä kommentoida sellaisina, eikä paukuttaa sillä ahdasmielisen leimalla kaikkea mikä liikkuu.

Minä jos kuka en jaa perinteistä parisuhdekäsitystä. On se vaan jännää, kuinka huono sisälukutaito nykyään vallitsee. Eikö koulussa enää opeteta lukemaa. Vai opetetaanko sielä tlukemaan rivien välistä olemattomia? Tietysti yksi ongelma on se, että kun ihmiset pääsääntöisesti luulevat olevansa viisaampia kuin ovatkaan.

Mitäs jos lukisit uudestaan tekstini etkä muokkaisi sanomaani likaisessa mielessäsi joksikin peliteoriaksi tai naistenlehtien keittiöpsykologioiden mukaiseksi tapaukseksi. Nuoret naiset ilmoittelevat treffipalstoilla olevansa bi, koska suosio on siten suurempi.

Suomalaisella miehellä on nyt hieman jälkijättöisesti tämä bi-muoti menossa, ei toki koskien heidän omaa tunkkiaan. Tuuthansä mun luo yöksi? Kyllä asian taustalla on vähän muutakin. Kun asiasta on tullut sallitumpi, niin useampi ei kiellä sitä puolta itsestään. Miksi haluat lokeroida ihmisiä. Minulla on kokemuksia siitä, että kolminpelin jälkeen nainen sanoo, ettei ole bi, mutta myöntää, että tosikivaa oli. Homo, lesbo, bi, hetero - pelkkiä sanoja. Minä olen erilainen kuin sinä.

Seksin saralla on trendejä aivan kuten muillakin elämänalueilla, ja ne ovat lähtöisin pääosin pornosta. En minä halua lokeroida ihmisiä, mistä sait sellaisen käsityksen? Toin esille sen, että kaikenlaisissa suhdejärjestelyissä on omat ongelmansa. Hehkutit jokseenkin kritiikittä omaa malliasi, vaikka todennäköisesti olet aiheuttanut valtavasti pahaa mieltä ihmisille, jotka ovat tunteensa yksikseen kärsineet, vaatimatta sinua osallistumaan jälkien korjaamiseen.

Naiseutta sinä et voi kenellekään antaa, se on meissä valmiina ja kukkeimmillaan ilman miestä: Ja sinä tiedät tämän koska olet mies? Usko tai älä mutta kaikki miehet eivät ajattele samoin. Kaikille miehille seksi vaihtuvan partnerin kanssa ei ole tärkeintä mailmassa.

Et vaikuta itsekään miltään järjen jättiläiseltä kun et ymmärrä, että sinun ratkaisusi ovat hyviä sinulle, mutta eivät välttämättä kaikille muille miehille. Sinä myös kuvittelet omat käsityksesi ainoaksi ja oikeaksi. Miksi sinä voit tehdä niin mutta muut eivät Se ei ole minun elämääni.

Et ole näköjään vielä ymmärtänyt, että läheisyys ja - aivan oikein - seksi on kivaa. Kyllä siitä voi pitää ilman mitään pidempiä suhdejärjestelyitäkin - juu, myös naiset. Miten se, että joku ei "tajua" yhden yön juttujen päälle liittyy siihen, että tämä henkilö ei tietäisi seksin olevan kivaa?

Minun mielestäni tunteeton seksi eli paneskelu jonkun ventovieraan kanssa ei ainakaan ole kivaa, kuten ei monen muunkaan. Kyllä minä silti tiedän seksin olevan erittäin mukavaa, en vain ymmärrä miksi sen tajuamiseksi minun täytyisi panna puolta kaupunkia. En ymmärrä miten seuraavat liittyvät minuun. Nämä ovat jälleen sinun termejäsi ja keksintöjäsi: Mutta, korjaan yhden puoliväärän käsityksesi. On totta, että paneskelu ventovieraan kanssa on monesta epäkivaa, mutta yhtä totta on se, että monen mielestä kiihkea rakastelu ventovieraan kanssa on kivaa Mitä luonnotonta siinä on, että mies on uskollinen?

Se on hyvän ihmisen merkki, ja joillain miehillä on tunteet ja he osaavat ajatella naisenkin kannalta asiaa eikä vain omia halujaan. Minun mieheni on entisiltään saanut näpeilleen pahasti, hän ei halua tehdä samaa minulle. Itsekkin olen entiseni saanut rysän päältä kiinni eikä se ole mukavaa, kun rakkauden kohde pettää.

Kun on ollaan suhteessa, niin silloin ei harrasteta syrjähyppyjä ellei ole sovittu avoimesta suhteesta. Tuo lause tarkoittaa juuri samaa, kuin että elät halujesi ehdoilla. Ja sitä paitsi, ei se seksikään mitään riskitön riippuuvuus ole. Siitä katsos voi joskus syntyä lapsia, vaikka itse et sitä haluaisikaan ja millaisen isän viattomat raukat saisivatkaan.

Ja seksitautejakin on olemassa! Mieti mikä ero on seuraavilla lauseilla: Ehdotan sinulle kurssia yliopistolla. Sen nimi on "tieteen filosofia" tai jotain sinne päin. Yksi olennainen asia älykkyyttä on oppia lukemaan tarkasti ja huomaamaan, mitä lauseet tarkoittavat, mitä ne eivät tarkoita ja mitä ne eivät välttämättä tarkoita.

Menehän nyt siitä jo pelaamaan taas sitä World Of Warcraftia. Siitä onkin jo aikaa kun pidit nörttikaveriesi kanssa Harry Potter tai Star Wars kokoontumisen. Kyllä se on niin että paras on tehä niinkun ittestä tuntuu parhaalta.

Pettäminen on väärin ja se sattuu toiseen, voisit sitä ajatella etkä vain itseäsi. Pettäminen on valehtelua, mutta minusta pelimiehet ei tee väärin mikäli eivät valehtele. Itse en kultaani pettäisi ikinä, mutta mun onkin paras olla hyvässä parisuheessa. Ihminen on itsekäs ja joskus jopa älykäs elukka. Toiset haluavat elää yksin ja toiset haluavat oman laumansa.

Jaa valehteleminen on väärin, mutta muiden kanssa saa nussiskella mennen tullen. Se toki kaikille suodaan. Voi sitä riemun päivää, kun suuri rakkautesi narahtaa toisen miehen sylistä! Tämä menee siis Dinolle - suurelle seksisonnille, joka jakaa auliisti siementään pitkin raitteja.

Aloittajalla paska vaatimustaso miehen suhteen. Taitaa olla vähän idiootti. Mun mies jäi valheista valheiden perään kiinni, joista yrittää nyt selvitä, kuinka muutenkaan kuin valehtelmalla lisää. Hän sanoi että jos jätän hänet hän tappaa itsensä. En tiedä mitä teen. Paskat se mitään itseään tapa. Samoin sanoi minulle rakastajani kun petti minua ja uhkasin kertoa vaimolle hänen touhunsa. En kyllä kertonut vaimolle, mutta mies sai kenkää. Säälin vaimoja jotka uskovat pettäjä äijien valheet.

Harkitsen edelleen miehen käräyttämistä, sellaisia Timoja nämä petturit on. Jos yhdistetään pari aloitusta tältä palstalla siten että kysyn monesti otat suihin mieheltäsi viikossa? Veikkaan että mitä tyytyväisemmäksi teet miehesi niin sitä vähemmän hän haluaa lähteä ryyppyreissulle ulkomaille. Tätä naiset vaan ei useinkaan ymmärrä että se oma käyttäytyminen vaikuttaa siihen että mitä saa takaisin. Enkä tarkoita nyt pelkästään suuseksiä, se oli vaan provosoiva aloitus tämän ideologian esittämiseen.

Aika provosti kirjoitettu, mutta siinä on perää, että uskollisuus on ansaittava. Syrjähyppyyn on aina syy. Jos kotona seksielämä on nollissa, niin kovin suurta uskollisuutta ei kannata odottaa. Tämä pätee niin naisiin kuin miehiinkin. Eikös ollut aika niskavillat pystyyn nostattava provo ;-D Täällä monissa viesteissä naisten ongelmana on se että mies ei huomioi tarpeeksi ja haluaa olla poissa kotoa. Musta tuli edellisessä parisuhteessa juuri sellainen mies koska avopuolisoni harrasti henkistä väkivaltaa erittäin tehokkaasti kieroilemalla ja mököttämällä mitä ihmeellisimmistä asioista.

Kuka sellaista haluaa huomioida? Juuri tämän asian takia kun joku valittaa että miksi toinen ei anna huomiota niin ekaksi tulee mieleen että mikähän on se todellinen tilanne siellä taustalla? Että yritetäänkö sitä huomiota kerjätä kaulimen kanssa kiroillen. Ei kukaan nainen Voi miespoloiset työntäkää se tappinen vaikka puunkoloon, mutta toivon vakaasti, että yksikään nainen ei ota sitä suuhunsa.

Yököttää, sillä kyllä tällaisen miehen päänuppi on ihan sekaisin. Paskenen kä suuhun, ei ikinä. Viskaa kuule yli laidan vain. Äläkä pahemmin selittele miksi. Miehet on kun koiria, kun niille kääntää selkänsä ja lähtee meneään toiseen suuntaan ne hätääntyy ja alkaa kipittämään perästä. Siinä vaiheessa on se haluamasi koston paikka. Ole kun et tuntisi koko tyyppiä. Vastaa puhelimeen koko nimelläsi virastoäänellä ja kun se sitten esittelee itsensä, kysy vaan ai anteeks kuka?

Missään tapauksessa älä ala huutamaan vaan suorista ryhti ja valuta jääpuikkoja luurin kautta. Jos asutte yhdessä, sulla on hyvää aikaa pakata tavarat ja sarjottaa lukot sillävälin kun ovat reissussa. Tsemiä, pystyt kyllä siihen. Vaikka JUssi olenkin Ongelma taitaa olla siinä ettei suomalaisella naisella ole taitoa viehättää miestä ja siksi on epävarma monessa asiassa, seksissä myös.

Onglema on juuri niissä ihmisissä jotka tekevät seksistä ongelman. Vertaankin joskus naista lehmään, kun sitä yrittää kepillä ja risulla ajaa yöksi omaan kotiin eli siihen navettaan niin sitä kauemmas metsikköön se löntystää.

Kun taas herkkua sinkki sankossa kolistelen niin sieltähän se iloisena tulee ja nauttii herkusta. Mielellään se nauta siinä hymyillen odottelee uutta herkkua eikä ole mitään tarvetta lähteä yksin metsikköön. Huomatkaa, tämä sama tepsii myös meihin sonneihin.

Missä on hyvä olla niin sitä mielellään antaa huomiota naiselle. Kun on tunne että en ole vapaaehtoisesti vankilaan menossa niin on todella helppo jäädä vierelle.

Meillä kummallakin on seksissä omat tarpeemme ja kaikki menee hyvin kun voimme nätisti hymyillen keskustella omista mieltymyksistä ja edes yrittää ymmärtää toista loukkaamatta häntä vaikka toisen mieltymys ei olisikaan itselle mieleen.

Monet naiset aiheuttavat itse miehen vieraissa juoksun rajoittamalla mieheltä asioita jotka ovat hänelle tärkeitä. Yllä on mainittu jo tästä. Laittakaa hyvät naiset energianne rakastelun taitojen kehittämiseen ja älkää etsikö ensimmäisenä syyllistä kenestäkään. Huoratkin opiskelevat sitä mistä mies nauttii ja he saavat siitä vastineen, sinäkin voit saada vastineen ja juuri sellaisen mitä haluat.

Kun on syytetty on samalla ja samalla syyllinen, minne sellaiset muualle kuin vankilaan. Parempi olla aloittamatta suhdetta silloin sillä kukapa se vapaaehtoisesti vankilaan haluaa. Tarkennus vielä, en ole maajussi. Naisista suurin osa vaan on niitä perhesidonnaisia minä en ja se on nähty kuinka siinä loppupeleissä käy Miehelle vaaan pitää antaa aina sitä lääniä niin älyttömästi ja olla itse kuin herkkä mimosa. Jos nainen on vahva niin suoraan sanoen miehellä ei seiso.

Jos taas kietoutuu silkkiin ja pitsiin ja korkkareihin niin jopas. Voihan semmosta roolileikkiä hetken jaksaakkin mutta pidemmäsä juoksussa kaikki salat silti paljastuu. Ja yhä useammin törmää miehiin jotka ovat ns ikisinkkuja, ei perhettä, ei lapsia, ikäryhmässä v. No mutta kun ottaa saman linjan eli ei paljon huutele sen parisuhten tai semmoisen aloittamisen perään niin ihan hyvin menee.

Työn puolesta joskus joudun pukeutumaan melko "rajusti". Tarkoittaa siis nahkaa ja kettinkejä, tämä on roolihahmo. Tällöin ehdotuksia tulee lähinnä niiltä matti-nykästyylisiltä paita housun sisään survotuilta 10 cm lyhkäsemmiltä punastuvilta tyypeiltä.

Kun käyn suihkussa ja vaihdan siviilit päälle sulaudun siihen tuulipukukansaan ja kukaan ei ole sen kummemmin kiinnostunut, mikä on kyllä hyvä se. Yksityiselämässä on mahista sitten olla naisellinen.

Niin- ja jos joku kysyy- en myy. Ajattelitko että elät avoimessa suhteessa edelleen mikäli sinulla on lapsia? Minun mielestä mikäli molemmat osapuolet ovat hyväksyneet avoimen suhteen säännöt ei avoimessa suhteessa ole mitään pahaa. Mutta pohdin muuten vaan että sitten jos suhteeseen tulisi lapsia miten toimisi tilanne että isi on nyt vähän reissuillansa.

Ihan mielenkiintoinen kysymys kuinka avoin suhde toimii sitten siinä vaiheessa kun on perhe. Alkaako nainen kaipaamaan enemmän sitoutumista. Kuinka turvalliselta ajatus siitä on naiselle että olisi lapsia miehen kanssa joka käy aina välillä muita naisia paneskelemassa.

Ensiksi, pyydän anteeksi ap: Korostan, että olen vahvasti sitä mieltä, että valehtelu on pahan alku. Toista ihmistä pitää aina kunnioittaa, sitä enemmän, mitä läheisempi hän on. Vvastaan tähän ihan teoreettisesti.

Mä olen nyt todellakin pitkään miettinyt että olenko mä todellakin Bi mut sit olen ns. Mä en ikinä pystyn kertomaan sitä mun vanhemmilleni enkä mun omalle veljelleni eli mä joudun pitämään sen mun oma salaisuutena mun elämäni loppuun asti lukuun ottamatta mun ihania kavereitani. Mut jos mä kerran olen Bi ni miksi mä en pysty myöntämään että jos mä olen kerran Bi? Mua vaivaa tää asia todellakin paljon? Mä en ole varma itsestäni,kertokaa mulle viisaammat!! Mulla taas on iha niinku päinvatsoin onkelma ku mä en voi kertoo mu lapsile et mä oo niinku välila kaapi ulukopualel ja välila sisäpuolel ja sit mä mee joskus siivouskomeroon, varsinki siivouspäiväna ku pitää hakee siält vähä niinkö siivousvälineit sillai et voi huiskii pölyt pois huushollist, et sillai ja semmonen problemi.

Mut kyll ne onkelmat aja mittaa sit selviää, ku tietää vaa ollako ulokupualel komeroo vai kaappii, silleen. Kannattaa miättii tarkkaan viisampien kaa.. Todellakin uskon että lähes puolet miehistä on kaappi bisexuaaleja.

Tiedätköhän ihan varmisti mitä tarkoittaa kun ollaan bi-seksuaaleja? Ei se todellakaan tarkoita sitä, että mietit sillointällöin millaista olisi hyväillä toista miestä. Kaikki ajattelevat samalla tavalla välillä. Jos olisit bi, ihastuisit ja rakastuisitkin miehiin.

Haluaisit tehdä ihan kaikkea heidän kanssa. Anteeksi jos pilasin tunnelman, mutta et ole bi-seksuaali. Ei seksuaalisuus ole mikään mustavalkea asia. Hetero -bi -homoseksuaalisuus on ennemminkin liukuva asteikko, ei mikään on-off juttu.

Jos joku tuntee olevansa bi, niin ei siinä kenenkään pidä ruveta väittämään vastaan. Jokainen määrittelee itsensä niinkuin haluaa. Ihminen määrittelee itsensä niinkuin haluaa, mutta se on eriasia miten muut hänet määrittelevät.

Ja hän tuossa näyttää määrittelevän kaikki bi-seksuaaleiksi: Tämä on minun mielipiteeni, mutta antaa asian olla.

Voi miespoloiset työntäkää se tappinen vaikka puunkoloon, mutta toivon vakaasti, että yksikään nainen ei ota sitä suuhunsa. Kolmas ongelma on "nykyisesi". Mielellään se nauta siinä hymyillen odottelee uutta herkkua eikä ole mitään tarvetta lähteä yksin metsikköön. Tarkoittaa siis nahkaa ja kettinkejä, tämä on roolihahmo. Jos kotona seksielämä on nollissa, niin kovin suurta uskollisuutta ei kannata odottaa. Oikeastaan taitaa olla oikeampaa väittää, että kristillisten urosten yksiavioisuus nisäkkäiden keskuudessa on ennemmin poikkeus kuin sääntö.

Alaston suomi 24 uskovaisten deitti homoseksuaaliseen

: Alaston suomi 24 uskovaisten deitti homoseksuaaliseen

Venytyskorut gay netistä rakel liekki tube 262
Homo ejakulaation c-date kokemuksia Homo sexwork pojat iso kalu
Homoseksuaaliseen sex tallinna kalupano Kalu homoseksuaaliseen kuvia seksi videot suomi

Close Menu